Γλυκά Νερά: «Το πήρε από το μνήμα και το έσπασε» - Ανατριχιαστικό περιστατικό πάνω από τον τάφο της Καρολάιν

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: «Το πήρε από το μνήμα και το έσπασε» - Ανατριχιαστικό περιστατικό πάνω από τον τάφο της Καρολάιν

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στον τάφο της Καρολάιν πριν από λίγες ημέρες. Η κίνηση που έκανε η μητέρα της μήνες μετά το θάνατο της, δείχνει πόσο πόνο έχει μέσα της μετά την δολοφονία της 20χρονης κόρης της, από τον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βαλτσιώτης, ο άνθρωπος που κατασκεύασε το μνήμα της Καρολάιν, αποκάλυψε πως η μητέρα της πήρε την επιγραφή του συζύγου της από το μνήμα και την έσπασε.

Η αποκάλυψη για το μνήμα της Καρολάιν

«Δυστυχώς ή ευτυχώς εμείς κάναμε τον τάφο της Καρολάιν στην πόλη της Αλοννήσου. Πήραμε κάποιες εντολές να αλλαχτεί η φωτογραφία από τον τάφο και η επιγραφή της. Η κ. Σούζαν πήρε την επιγραφή από το μνήμα την πέταξε και την έσπασε. Μας δόθηκε μία εντολή από την ίδια να γράψουμε κάτι άλλο. “Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη”, έχει αφαιρεθεί η λέξη σύζυγος» είπε ο κ. Βαλτσιώτης.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε δώσει τηλεφωνική εντολή να γραφτεί να γράψουμε αυτά που είχαμε γράψει, τα οποία τα έσπασε η κ. Σούζαν. Οι γονείς του Μπάμπη μας έκαναν την πληρωμή και ό,τι χρειαστεί για τον τάφο της Καρολάιν. Ο Μπάμπης δεν είχε καμία συμμετοχή, δεν ήταν ποτέ σε καμία διαπραγμάτευση, παρά μόνο το στιχάκι ήταν δικιά του εντολή που σπάστηκε από τα χέρια της κ. Σούζαν» συνέχισε, μετά τις δηλώσεις που έκανε η μητέρα του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ντύθηκε γαμπρός 4 μήνες μετά την δολοφονία της Καρολάιν

Η φωτογραφία του με το μωρό της άτυχης Καρολάιν στην αγκαλιά του, λίγο μετά τη δολοφονία, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Την Κυριακή ο αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης Χρήστος Βαρδίκος, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο φίλος του και συνάδελφός του Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής που ήταν στο γάμο έγραψε στο facebook: “Χρήστος Βαρδίκος ,ο Αστυνομικός που έσφιξε στην αγκαλιά του το μωρό της άτυχης Καρολάιν και απέδειξε ότι ο Έλληνας Αστυνομικός εκτός από το να αντιμετωπίζει το Εγκλημα δείχνει την ευαισθησία του και το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας. Τους εύχομαι από καρδιάς να ζήσουν ευτυχισμένοι”

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr