Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος νοίκιασε το σπίτι του φονικού - Αυτός είναι ο νέος ένοικος

Δεν γνώριζε όλα όσα συνέβησαν την μοιραία εκείνη νύχτα και το έμαθε από τους γείτονες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος νοίκιασε το σπίτι του φονικού - Αυτός είναι ο νέος ένοικος

Μπορεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να βρίσκεται εδώ και καιρό στην φυλακή, ωστόσο ο ίδιος νοίκιασε το σπίτι στα Γλυκά Νερά, το μέρος στο οποίο δολοφόνησε την σύζυγό του, Κάρολαιν.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Γύγο, τέσσερις μήνες μετά το φονικό, η οικογένεια του μάζεψε όλα τα πράγματα από το σπίτι και τα μετέφερε στο υπόγειο πάρκινγκ.

Έκτοτε, μπήκε στο σπίτι ένας νέος ένοικος, αραβικής καταγωγής και νεαρής ηλικίας. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο Star, ο ίδιος δεν γνώριζε όλα όσα συνέβησαν την μοιραία εκείνη νύχτα και τα έμαθε λίγο αργότερα από τους γείτονες. Μάλιστα, ο άνδρας αυτός δυσκολεύεται να κοιμηθεί τις νύχτες, σύμφωνα με τους γείτοτες ενώ για πρώτη φορά έσπασε την σιωπή της η μητέρα του Μπάμπη.

Ο νέος ένοικος στο σπίτι στα Γλυκά Νερά

Έσβησαν από τον τάφο της Κάρολαϊν τη λέξη «σύζυγος»

Μία νέα εξέλιξη ήρθε να ταράξει τα νερά στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά. Συγκεκριμένα, η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας πήρε την απόφαση να σβήσει πάνω από τον τάφο της, τη λέξη «σύζυγος» η οποία παραπέμπει στη σχέση της με τον δολοφόνο της.

Τη στιγμή που εμφανίζονται όλο και περισσότερες μαρτυρίες σχετικά με το έγκλημα, η οικογένεια της Κάρολαιν προσπαθεί να σβήσει τελείως από τη ζωή της τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και να κρατήσει ζωντανή την μνήμη της 20χρονης.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, έχει ήδη την προσωρινή επιμέλεια του μικρού κοριτσιού της, που έχασε τόσο άδικα την μητέρα του πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής του.

Σύμφωνα, δε, με τις πληροφορίες του T-Live, στην Αλόννησο, τον τόπο που μεγαλώνει το μικρό κορίτσι, βρίσκεται αυτή την περίοδο και η οικογένεια του πιλότου η οποία έχει το δικαίωμα να επισκέπτεται το παιδάκι.