Έγκλημα στην Ρόδο: Σήμερα η κηδεία της Ντόρας - Τι ώρα και που

Δείτε αναλυτικά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγκλημα στην Ρόδο: Σήμερα η κηδεία της Ντόρας - Τι ώρα και που

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την δολοφονία της 31χρονης Ντόρας, από τον 40χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος μετά το έγκλημα που διέπραξε αυτοκτόνησε. Το σημείωμα που άφησε πίσω του αποκαλύπτοντας το λόγο της πράξης του... ανατριχιάζει.

Πότε θα γίνει η κηδεία της Ντόρας

Σήμερα το απόγευμα στις 4 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω-Ρόδου θα γίνει η κηδεία της αδικοχαμένης Ντόρας Ζαχαριά που έμελλε να πέσει θύμα του αρρωστημένου μυαλού του 40χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος την σκότωσε σε στημένη ενέδρα λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της με την κυνηγετική του καραμπίνα και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Απαρηγόρητοι οι γονείς της αλλά και όλοι οι δικοί της άνθρωποι, δεν μπορούν να πιστέψουν πως το χαμογελαστό κορίτσι, γεμάτο όρεξη για ζωή και αγάπη, δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου με τον πιο φρικτό τρόπο.

«Δεν την άφηνε να βγαίνει στο μπαλκόνι! Είχε χακάρει και τον υπολογιστή»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης (23/9) η φίλη της Δώρας, Μαριέττα Διάκου για την δολοφόνια της φίλης της στην Ρόδο από τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος όπως φαίνεται είχε ένα σκοτεινό παρελθόν.

«Την Τρίτη το απόγευμα μιλήσαμε με την Δώρα. Μου είπε ότι κατάφερε και ξέφυγε από μια σχέση. Ήταν η πρώτη φορά που μίλησε για τα προσωπικά της. Ήταν ανακουφισμένη. Την κλείδωσε έξω από το σπίτι που άργησε να γυρίσει, δεν την άφηνε να βγαίνει στο μπαλκόνι να κάνει τσιγάρο και της είχε χακάρει τον υπολογιστή, όπως έμαθε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οποία είχε απευθυνθί».

Η μητέρα της γνώριζε το δράμα της Δώρας και της είχε πει να επιστρέψει στο πατρικό της. Δύο μήνες έζησαν μαζί. Δεν γνώριζε το παρελθόν του».