Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις από συνεργάτη του Μπάμπη - «Τον είδα 2 με 3 εβδομάδες πριν το έγκλημα και...»

Πως ήταν σαν χαρακτήρας ο πιλότος πριν το φονικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις από συνεργάτη του Μπάμπη - «Τον είδα 2 με 3 εβδομάδες πριν το έγκλημα και...»

Στην εκπομπή Πρωινό, μίλησε συνεργάτης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μερικούς μήνες μετά το φονικό στα Γλυκά Νερά, όπου ο πιλότος δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του. Το έγκλημα είχε "παγώσει" το πανελλήνιο, με τις αποκαλύψεις μέχρι σήμερα να υποδέχονται η μια την άλλη.

«Στο πλαίσιο της σχέσης της οποία είχαμε ήταν πάντα σεμνός, προσηνής, προσεκτικός. Δεν έδειχνε απότομος και αλαζονικός. Δεν θέλεις να το πιστέψεις πολλές φορές ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις προχώρησε σε κάτι τέτοιο», είπε αρχικά.

Όσον αφορά το πότε τον είδε τελευταία φορά: «Ήταν 2 με 3 εβδομάδες πριν από το έγκλημα. Δεν φαινόταν ότι τον απασχολούσε κάτι, ήταν όπως ήταν πάντα».

Αναλυτικά όσα αποκάλυψε ο συνεργάτης του Μπάμπη

Στην Κίνα θα λυθεί το μυστήριο για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για το αποτρόπαιο έγκλημα που "πάγωσε" όλη την Ελλάδα. Θα φτάσουν μέχρι και την Κίνα...

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha, δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα. Αν έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία της κοπέλας.

Η λύση του γρίφου θα δοθεί στην Κίνα, καθώς τα εγκληματολογικά εργαστήρια αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή για την ακριβή ώρα. Για αυτό το λόγο αποφασίστηκε τα στοιχεία να πάνε στην Κίνα όπου βρίσκεται η εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα. Την ώρα που η κορούλα της Καρολάιν μεγαλώνει μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο(Δείτε τι κάνει σήμερα).