Γλυκά Νερά: Διέρρευσαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από το δωμάτιο της δολοφονίας - Είναι σοκαριστικές

Στα ντοκουμέντα φαίνεται και το μαξιλάρι με το οποίο ο Μπάμπης ομολόγησε ότι έπνιξε την Κάρολαιν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γλυκά Νερά: Διέρρευσαν για πρώτη φορά φωτογραφίες από το δωμάτιο της δολοφονίας - Είναι σοκαριστικές

Τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο κάνουν τις τελευταίες ώρες μερικές φωτογραφίες από το δωμάτιο της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, στο οποίο δολοφονήθηκε η Κάρολαιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος είναι πλέον απομονωμένος χωρίς καμία επαφή με την οικογένειά του.

Το απόγευμα της Δευτέρας (27/) η εκπομπή Live News παρουσίασε τα πρώτα ντοκουμέντα από το κρεβάτι του ζευγαριού, με τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες να έχουν αφαιρεθεί για εξέταση γενετικού υλικού και άλλων αποτυπωμάτων.

Η κηλίδα όμως από αίμα της Καρολάιν στο σημείο όπου ήταν το κεφάλι της, εκεί όπου προκλήθηκε ο ασφυκτικός της θάνατος, έχει περάσει στο στρώμα κι έχει αφήσει το σημάδι της φρίκης που έζησε τις τελευταίες της στιγμές. Στις φωτογραφίες φαίνεται και το μαξιλάρι με το οποίο ο ίδιος ο πιλότος ομολόγησε ότι έπνιξε την Κάρολαιν.

Πάνω του υπάρχει μια πατημασιά, που το πιθανότερο είναι να έγινε μετά το έγκλημα και αφ’ ότου είχε αφαιρεθεί η μαξιλαροθήκη από τους αστυνομικούς. Ένα αποτύπωμα που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, πλην των αστυνομικών, σε ποιον ανήκει. Η Καρολάιν κοιμόταν όταν ο 34χρονος πιλότος την αιφνιδίασε. Σύμφωνα με την ομολογία του στους αστυνομικούς, πήγε από πάνω της και άρχισε να την πιέζει με το βάρος του κορμιού του ώσπου εκείνη έπαψε να αντιδρά.

Τα σημάδια από το αίμα της μαρτυρούν τη βιαιότητα, την ασφυξία που της προκάλεσε ο δολοφόνος της.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το δωμάτιο στα Γλυκά Νερά

Η πρώτη συνέντευξη της μητέρας του Μπάμπη Ανανωστόπουλου

«Όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην κάμερα του Star, ενώ δεν έκανε κανένα σχόλιο για το γεγονός ότι σβήστηκε από τον τάφο της Κάρολαιν η λέξη «σύζυγος».