Επίθεση με βιτριόλι: Συντετριμμένη στην φυλακή η κατηγορούμενη - Τι συνέβη

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με βιτριόλι: Συντετριμμένη στην φυλακή η κατηγορούμενη - Τι συνέβη

Μηδαμινές είναι όπως όλα δείχνουν οι ελπίδες να εμφανιστεί η κατηγορούμενη στο δικαστήριο για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου πριν από περίπου έναν χρόνο. Όπως ανέφεραν και συγγενικά πρόσωπα της κατηγορουμένης στο MEGA, η ίδια αρνείται να παραστεί.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόλου ανέφερε πως κάποια στιγμή θα εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα, χωρίς όμως να γνωρίζουμε το πότε. Η ίδια αυτή τη στιγμή, όπως αποκαλύφθηκε, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση καθώς η μεταφορά της από τη Θήβα, ήταν υπεύθυνη για τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις.

Από την άλλη, μάλιστα, ο δικηγόρος της Ιωάννας, εκτιμά ότι η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο όταν φτάσει η στιγμή της απολογίας της.

Η αντίδραση της κατηγορούμενης μετά την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Το πρωί της Δευτέρας (20/9), η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που κατάφερε να επιβιώσει την επίθεση με βιτριόλι, παραχώρησε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για τον «Γολγοθά» που ζει από τη μέρα που η ζωή της άλλαξε.

Το Πρωινό αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της κατηγορούμενης στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η κατηγορούμενη αποφάσισε να μην προαυλιστεί και να παραμείνει στο κελί της προκειμένου να παρακολουθήσει όλη τη συνέντευξη της Ιωάννας.

Στη συνέχεια, την επισκέφθηκε στη φυλακή ο αδερφός της και σύμφωνα με πηγές του ΑΝΤ1, του αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο την ημέρα της δίκης.