Επίθεση με βιτριόλι - δικηγόρος Ιωάννας: «Θα ζητήσω τη βίαιη προσαγωγή του 40χρονου στο δικαστήριο»

Με τον οποίο είχε εμμονή η δράστις και φέρεται ως το «Μήλον της Έριδος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επίθεση με βιτριόλι - δικηγόρος Ιωάννας: «Θα ζητήσω τη βίαιη προσαγωγή του 40χρονου στο δικαστήριο»

Άφαντος παραμένει ο 40χρονος άνδρας με τον οποίο είχε εμμονή η δράστις και φέρεται ως το «Μήλον της Έριδος» για την επίθεση με βιτριόλι που έκανε πριν ενάμιση χρόνο η κατηγορούμενη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, ο Νίκος Αλεξανδρής, τόνισε πως εάν ο άνδρας δεν εμφανιστεί, «θα ζητήσει τη βίαιη προσαγωγή του». «Nα γνωρίζει ότι εφόσον δεν έρθει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του ως μάρτυρας, θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star. Ο 40χρονος έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει το «παρών» και στις δυο συνεδριάσεις.

Στο νοσοκομείο τις ημέρες της νοσηλείας της Ιωάννας είχε σημάνει συναγερμός, καθώς υπήρχαν «περίεργες επισκέψεις» αγνώστων ατόμων που ήθελαν να την δουν, όπως αποκάλυψε η ίδια στην κατάθεση της στο δικαστήριο. Ποιοι ήταν οι «μυστηριώδεις» επισκέπτες και τι σχέση είχαν με τη δράστιδα;

«Πληροφορήθηκα ότι κάποιος άγνωστος προσπάθησε να την επισκεφθεί και αυτό ήταν πριν τη σύλληψη της δράστιδος. Τελικά το άγνωστο άτομο δεν κατάφερε να την επισκεφθεί επειδή έγινε αντιληπτό και δεν την άφησαν, ήταν εκτός λίστας. Από εκείνη τη μέρα μας σταματούσαν στην πύλη και επικοινωνούσαν με την οικογένεια της Ιωάννας, έπρεπε να δώσει το οκ και ξανά να ελεγχθούν τα στοιχεία μας στην είσοδο», ανέφερε στο δικαστήριο ο διευθυντής της εταιρίας που δούλευε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Δείτε εδώ και την απόφαση που πήρε η κατηγορούμενη μετά τη χθεσινή δίκη.

Επίθεση με βιτριόλι 40χρονος

«Έβριζε όλη μέρα! Το ντύσιμό της ήταν πολύ προκλητικό» - Νέες αποκαλύψεις για την κατηγορούμενη

Στην εκπομπή T- Live μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (1/10) πρώην συνάδερφος της 36χρονης κατηγορούμενης που επιτέθηκε πριν ενάμιση χρόνο στην Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι και παραμένει αμετανόητη στις φυλακές.Οι δύο τους εργαζόντουσαν μαζί σε μια πολυεθνική εισπρακτική εταιρία.

Όπως ανέφερε η συγκεκριμένη γυναίκα, τους είχε κάνει μεγάλη εντάση η έντονη εμφάνιση της κατηγορούμενης καθώς και ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε μιας και πολλές φορές έκλεινε το τηλέφωνο στους πελάτες.

«Στην εκπαίδευση μας είχαν μάθει ότι θα απαντήσουμε πολλούς τύπους οφειλετών. Κάθε τύπο έπρεπε να τον αντιμετωπίζουμε αναλόγως. Η συγκεκριμένη αφού δεν μπορούσε να του μιλήσει άσχημα λόγω των οδηγιών που είχαμε, μόλις έκλεινε το τηλέφωνο έβριζε κυριολεκτικά όλη την ημέρα…

Μπορούσε να ήταν 300 γραμμές την ημέρα, 300 βρισιές. Απολύθηκε το 2011 ή 2012, πιθανότατα για τον τρόπο που την άκουγαν οι αρμόδιοι. Άλλος λόγος απόλυσης είναι και η μη παραγωγή. Μας έκανε εντύπωση η καθημερινής της εμφάνιση. Είχε μακριά μαλλιά ξανθά και δεν έφευγε τρίχα. Γόβες και ψηλά τακούνια διαφορετικά κάθε μέρα και το ντύσιμό της ήταν πολύ προκλητικό.».