Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης πριν την δολοφονία της Καρολάιν, προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί μου»

Πρώην σύντροφός του "έσπασε" τη σιωπή της!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης πριν την δολοφονία της Καρολάιν, προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί μου»

Πρεμιέρα στο MEGA έκανε η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή Φως στο Τούνελ και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το φονικό στα Γλυκά Νερά. Πρώην σύντροφος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου "έσπασε" τη σιωπή της και μίλησε για την εμμονή που είχε μαζί της και την επικοινωνία που είχαν δυο εβδομάδες πριν την δολοφονία.

Η αποκάλυψη πρώην συντρόφου του Μπάμπη

«Ναι, όντως υπήρξε μια σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διακόπηκε τον Ιούνιο του 2016. Έκτοτε δεν είχαμε καμία απολύτως επαφή. Δεν έχουμε βρεθεί και μπορεί ο καθένας να ελέγξει τις κλήσεις μου, τα e-mails μου κ.λ.π. Έχουμε κι εμείς εφαρμογή εντοπισμού για το που είναι ο καθένας. Δεν έχω αντίρρηση που με καταγράφεται. Μετάνιωσα πολύ για αυτό, που συνέβη τότε με τον Μπάμπη. Η αστυνομία δεν επικοινώνησε ακόμα μαζί μου. Δεν έχω θέμα.

Δεν γνωρίζω, αν γνωρίστηκαν με την Καρολάιν τους δύο τελευταίους μήνες, πριν το τελειώσουμε εμείς. Ο Μπάμπης είχε θυμώσει μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω τον γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Ήταν μια επιπολαιότητα αλλά αυτός επέμενε. Από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του.

Ξέρω από διάφορα χειρόγραφα σημειώματα, ότι προσπαθούσε να με δει και τα έχω κρατήσει όλα. Μετά ξεκίνησαν σοβαρότερα κι έστελνε sms στον σύζυγό μου. Είμαι σίγουρη, το έστησε για να χωρίσω. Είχε μια εμμονή με αυτό. Ο Μπάμπης επέμενα. Τα μηνύματα είναι χειρόγραφα.

Ο σύζυγός μου είναι ενήμερος για όλα κι έχω κρατήσει όλα τα μηνύματα, μετά από όσα έχει κάνει. Τελειώσαμε Ιούνιο και βρεθήκαμε για δέκα λεπτά μόνο τον Σεπτέμβριο γιατί έκλαιγε μέσα σε ένα λεωφορείο… Προσπαθούσε να με χωρίσει με κάθε τρόπο» είπε αρχικά.

«Το τελευταίο διάστημα, πριν την δολοφονία της Καρολάιν, προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί μου. Έχει κάνει ένα λάθος όμως. Έγραφε χειρόγραφα σημειώματα. Μου έλεγε πως δεν του δίνω σημασία. Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε δύο εβδομάδες πριν την δολοφονία. Να σας φέρω τα σημειώματά του να δείτε τι εμμονή υπήρχε. Θεωρούσε ότι αν χωρίσω θα είμαστε μαζί κι εγώ κράτησα τα σημειώματα για να φανεί η στάση μου. Ξέρω ότι η Καρολάιν γνώριζε ότι μου έστελνε… Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης. “Βρήκε στο τάμπλετ μου φωτογραφίες σου και της είπα ότι τις έσβησα, ενώ εγώ δεν τις είχα σβήσει και τις ξαναβρήκε”, μου είχε πει παλαιότερα.

To τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση.

Όταν έστησε πριν από χρόνια το σκηνικό για να με κάνει να χωρίσω, κατάλαβα ότι δεν πάει καλά και δεν έχει όρια. Αυτό κατάλαβα τότε, αλλά να φτάσει να κάνει φόνο; Με τίποτα δεν θα πήγαινα να τον δω, δεν έχω κλονιστεί περισσότερο στη ζωή μου. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό που έγινε. Λυπάμαι για αυτή την κοπέλα που έχασε έτσι τη ζωή της» είπε, μεταξύ άλλων.

«Ο Μπάμπης είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα»

Φίλος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αποκάλυψε πως ο πιλότος είχε παράλληλη σχέση. Ο ίδιος μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και έκανε άγνωστά, άγνωστα μέχρι στιγμής στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών.

«Ξέρουμε ότι είχε μια σχέση με άλλη γυναίκα. Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι ‘κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος’. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη πριν το γάμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

«Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν. Μας έπιασε όλους εξαπίνης. Την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία. Δεν ήξερε κανένας τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει. Η άλλη ξαφνιάστηκε γιατί το έμαθε από τα social media» πρόσθεσε.

«Ο Μπάμπης είναι ένα ανώριμο, επιπόλαιο παιδί, αυτό είναι. Έχει τα ψυχολογικά του, αλλά… οκ, να φτάσει σε τέτοιο έγκλημα και να τα σκηνοθετήσει όλα με αυτό τον τρόπο; Να χρησιμοποιήσει το ίδιο του το παιδί, να σκοτώσει τον σκύλο, να τον κρεμάσει και να κοροϊδεύει τη μητέρα της;» είπε.