Αυτός είναι ο προπονητής τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών του

Λάτρης του motocross και του downhill

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτός είναι ο προπονητής τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών του

Λάτρης του motocross και του downhill είναι ο 35χρονος προπονητής τένις που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση δύο αθλητριών, 14 και 15 ετών.

Ο προπονητής που συνέλαβαν οι αστυνομικοί ανέβαζε διαρκώς φωτογραφίες από εξορμήσεις του σε αγώνες motocross και downhill. Εμφανιζόταν σε διάφορους αγώνες και πίστες, φωτογραφιζόταν και πόσταρε τις φωτογραφίες του στα social media.

Η αστυνομία, πάντως, τον συνέλαβε μετά την καταγγελία που έκαναν οι γονείς των δύο ανηλίκων αθλητριών στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο προπονητής κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ' εξακολούθηση. Όλα ξεκίνησαν όταν οι πράξεις του έγιναν αντιληπτές από τη μητέρα ανήλικου κοριτσιού, η οποία απευθύνθηκε στις Αρχές και του έκανε καταγγελία.

Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων πήρε πρώτα καταθέσεις από τους γονείς δύο διαφορετικών κοριτσιών, όπως και καταθέσεις, παρουσία ψυχολόγου, από τα θύματα ηλικίας 13 και 14 ετών. Ο προπονητής του τένις οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Δείτε εδώ ποιος είναι ο προπονητής που συνελήφθη!