Γλυκά Νερά: Έγινε γνωστό 6 μήνες μετά την δολοφονία της - «Η Καρολάιν για λίγες ημέρες δεν πρόλαβε να...»

Επιστήθια φίλη της το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Έγινε γνωστό 6 μήνες μετά την δολοφονία της - «Η Καρολάιν για λίγες ημέρες δεν πρόλαβε να...»

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έγινε 6 μήνες μετά την δολοφονία της Καρολάιν, από τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Η είδηση μεταφέρθηκε μέσα από την εκπομπή Πρωινό.

Επιστήθια φίλη της αδικοχαμένης 20χρονης έκανε γνωστό πως η κοπέλα είχε αποφασίσει να χωρίσει από τον πιλότο και περίμενε να το ανακοινώσει στους γονείς της από κοντά όταν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας σταματούσαν. Όμως δεν πρόλαβε.

Η αποκάλυψη 6 μήνες μετά την δολοφονία της Καρολάιν

«Η Καρολάιν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της. Από το τηλέφωνο δε θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες... Δεν πρόλαβε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά φίλη της Καρολάιν στην Κέλλυ Χεινοπώρου και το Πρωινό, λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα καλού φίλου της 20χρονης κατά του Μπάμπη και των ψευδών ειδήσεων που μεταφέρει.

Διέρρευσε βίντεο από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Ανατριχιάζει ο τρόπος που την αποκαλούσε

Σύμφωνα με το αποκλειστικό της εκπομπής T-Live όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA προβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22/11 ένα στιγμιότυπο λίγο καιρό πριν ακολουθήσει το μοιραίο βράδυ.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η αδικοχαμένη κοπέλα φοράει κολάν και μία αθλητική μπλούζα και έχει τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά, ενώ την ακολουθεί ένα από τα σκυλάκια της οικογένειας. Όπως θα την ακούσεις, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που τραβά το βίντεο, την αποκαλεί «μικρή μου» κι εκείνη γυρνάει και του χαμογελά.

Στη συνέχεια, ο πιλότος στρέφει την κάμερα προς τον εαυτό του, έχοντας αγκαλιά την 7 μηνών τότε Λυδία στο μάρσιπο, όπως ακριβώς κοιμόταν και λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της μητέρας της. Μάλιστα, ο δολοφόνος φαίνεται να είναι πλέον σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δείτε εδώ γιατί.