Νέο Ηράκλειο: Ανατροπή σοκ στην υπόθεση - Η αδερφή πυροβόλησε τον αδερφό της

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέο Ηράκλειο: Ανατροπή σοκ στην υπόθεση - Η αδερφή πυροβόλησε τον αδερφό της

Η τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής όπου σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 7/12 προκάλεσε σοκ. Ωστόσο, υπήρξε μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής καθώς σύμφωνα με το OPEN η 29χρονη αδερφή είναι τελικά αυτή που φέρεται να σκότωσε με καραμπίνα τον αδερφό της και εν συνεχεία αυτοκτόνησε.

Μάλιστα, ο αδερφός των δύο νεκρών παιδιών κατέθεσε στους ακτινικούς ότι τα δύο αδέρφια είχαν ψυχολογικά θέματα τα οποία επιβαρύνθηκαν μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους. Αναφορικά με την καραμπίνα, ο αδερφός σημείωσε στους αστυνομικούς ότι δε γνώριζε την ύπαρξή της.

Το χρονικό της υπόθεσης στο Νέο Ηράκλειο Αττικής

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια από το Νέο Ηράκλειο ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά το χαμό της μητέρας τους πριν μερικούς μήνες.

Και οι δύο ήταν άνεργοι, ενώ αυτός που δούλευε ήταν ο τρίτος αδερφός. Η πολυκατοικία που έμεναν τα αδέρφια ήταν οικογενειακή, την έχει χτίσει ο πατέρας τους, που επίσης μένει εκεί.

Ο τρίτος αδερφός ήταν και που έσπευσε και τους βρήκε νεκρούς, αφού άκουσε τους πυροβολισμούς από την κυνηγετική καραμπίνα.