Γλυκά Νερά: Καταβεβλημένος ψυχολογικά ο Μπάμπης - Η εμπλοκή της μικρής Λυδίας

Η αντίδραση του μετά το βούλευμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γλυκά Νερά: Καταβεβλημένος ψυχολογικά ο Μπάμπης - Η εμπλοκή της μικρής Λυδίας

Στο Πρωινό και τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινοπώρου έκανε δηλώσεις ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος μίλησε για την πρώτη αντίδραση του, μετά το βούλευμα που παραπέμπει ομόφωνα στο εδώλιο τον κατηγορούμενο.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που του μετέφερε την είδηση, ο πιλότος είναι καταβεβλημένος ψυχολογικά, ενώ το μόνο που σκέφτεται είναι η κόρη του Λυδία, η οποία μένει με την οικογένεια της Κάρολαιν Κράους.

Έτσι αντέδρασε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Επί της ουσίας ήταν αναμενόμενο το βούλευμα. Τον παραπέμπουν σε δίκη τον εντολέα μου με βάση τις αρχικές κατηγορίες. Τώρα αυτό το οποίο μένει επί της ουσίας είναι καθώς δεν θα κάνουμε καμία έφεση, αναμένουμε τον προσδιορισμό της δίκης που θα μείνει σε 4-5 μήνες έτσι κι αλλιώς.

Ο εντολέας μου αναφέρει ότι ουδέν κίνητρο υπήρξε, ουδέποτε ήταν προμελετημένο το οποιοδήποτε αδίκημα εις βάρος της γυναίκας του. Ψυχολογικά μιλάμε για έναν άνθρωπο αρκετά καταβεβλημένο, εννοείται μετανιωμένο εξ’ αρχής γι’ αυτό που έχει γίνει. Ο προσανατολισμός του και ο γνώμονάς του σε αυτό το ζήτημα είναι η κόρη του, η οποία προσπαθεί – από τη θέση που είναι τουλάχιστον – εντός της φυλακής και δια μέσου του συνηγόρου του, να προσφέρει τα καλύτερα και ό,τι μπορεί για την εξασφάλιση του μέλλοντός του» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαιωαννίδης.

Πληρώνουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο όσο είναι μέσα στην φυλακή για να...

Έχουν περάσει σχεδόν επτά μήνες από την άγρια δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με την υπόθεση να έχει απήχηση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Μεγάλη Βρετανία λόγω της καταγωγής του θύματος, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να δέχεται... μια ιδιαίτερη προσφορά.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr πριν από λίγο καιρό παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο επικοινώνησε τον δικηγόρο του 33χρονου συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης και του ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, προκειμένου να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή με θέμα την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ο Βρετανός τηλεοπτικός παραγωγός ζήτησε να μάθει πληροφορίες για την σχέση του ζευγαριού, τα προβλήματα στον γάμο τους και κυρίως λεπτομέρειες για τη δολοφονία, δηλαδή για το σκηνικό της φρίκης που στήθηκε στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και τη δήθεν αιματηρή ληστεία που σκηνοθέτησε ο πιλότος.

Ο τηλεοπτικός παραγωγός είπε στον δικηγόρο ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr