Γυναικοκτονία Καβάλα: Αυτή είναι η 43χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Την σκότωσε μέσα στο φαρμακείο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναικοκτονία Καβάλα: Αυτή είναι η 43χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Καβάλα με θύμα την 43χρονη φαρμακοποιό. Ο σύζυγος, ηλικίας 55 ετών, στραγγάλισε τη γυναίκα του. Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, ο σύζυγος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία, φέρεται να πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του και μετά από έντονο καυγά την στραγγάλισε.Η άγρια δολοφονία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν τις πέντε, στο χώρο του φαρμακείου που διατηρούσε το θύμα. Η άγρια δολοφονία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, λίγο πριν τις πέντε, στο χώρο του φαρμακείου που διατηρούσε το θύμα.

Ένας 55χρονος άνδρας μετέφερε το πτώμα της συζύγου του σε μια σοφίτα σε παρακείμενο κτίριο. Στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε το άγριο έγκλημα που είχε διαπράξει.Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Οι γιατροί λένε ότι δεν διατρέχει πλέον κίνδυνο!

Το ζευγάρι... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr