Έγκλημα στο Περιστέρι: Απειλητικά μηνύματα έστελνε ο σύντροφος στην 17χρονη - Οι έντονοι τσακωμοί τον τελευταίο καιρό

Οι τελευταίες πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έγκλημα στο Περιστέρι: Απειλητικά μηνύματα έστελνε ο σύντροφος στην 17χρονη - Οι έντονοι τσακωμοί τον τελευταίο καιρό

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία άλλη μια γυναικοκτονία στο Περιστέρι όταν ένας 22χρονος από το Πακιστάν σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 17χρονη σύντροφό του στο σπίτι της στο Περιστέρι. Όπως είναι λογικό τα ερωτήματα είναι πολλά καθώς στις τελευταίες δηλώσεις του πατέρα που έχασε την κόρη του ανέφερε πως τα πήγαιναν πολύ καλα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία στοιχεία από τον «Ελεύθερο Τύπο» που βγαίνουν σιγά σιγά στην επιφάνεια αλλά και από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου της 17χρονης όλα δείχνουν πως είχε δεχτεί απειλές για την ίδια της την ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια του είχε στείλει σε μήνυμα πως ήθελε να διακόψουν την σχέση τους. Να τονίσουμε πως ο 22χρονος αναζητείται από τις Αρχές καθώς μέχρι στιγμής είναι εξαφανισμένος.

Οι εντάσεις και οι τσακωμοί στην σχέση της 17χρονης

Έγκλημα στο Περιστέρι

Ιδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν τις εντάσεις και διαφωνίες των τελευταίων ημερών ανάμεσά τους. Καταθέτουν επίσης πως η ζήλια του φερόμενου ως δράστη, που θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι, και η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους αποτελούσαν τις αφορμές για συχνούς άγριους καβγάδες, που εντείνονταν καθημερινά.

Εξωτερική φωτογραφία: (ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ//EUROKINISSI)

Εσωτερική φωτογραφία: (ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ//EUROKINISSI)

Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της 17χρονης

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συντρόφου της 17χρονης, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι, έχει εξαπολύσει η αστυνομία.

Από την πρώτη στιγμή, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον νεαρό Πακιστανό, ο οποίος πιθανολογείται ότι βρισκόταν μαζί με την άτυχη κοπέλα την ώρα του θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε κλειδί του σπιτιού της, καθώς... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr