Έγκλημα στην Καβάλα: Ανατριχιάζουν οι πληροφορίες για το πώς σκότωσε ο 56χρονος το 11 μηνών βρέφους

Η ιατροδικαστική εξέταση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
(ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ// EUROKINISSI)
(ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ// EUROKINISSI)

Σε σοκ βρίσκεται τόσο η τοπική κοινωνία της Καβάλας όσο και το πανελλήνιο μετά από την είδηση πως μητέρα και το βρέφος της που ήταν 11 μηνών βρήκαν τραγικό θάνατο το πρωί της Παρασκευής (30/9) από τον 56χρονο κτηνοτρόφο στη Λεκάνη Καβάλας, πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το έγκλημα στη Καβάλα

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες της ιστοσελίδας ThessToday.gr ο δράστης πυροβόλησε εξ’ επαφής και σκότωσε πρώτα το βρέφος και στην συνέχεια σκότωσε ακαριαία την πρώην σύντροφό του με την καραμπίνα.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιατροδικαστική εξέταση ο δράστης πυροβόλησε με την καραμπίνα αριστερά στην πλάτη του βρέφους όπου από το άψυχο κορμάκι του βγήκαν περίπου 10 σκάγια ενώ τέλος έδωσε στην ζωή του αφού έβαλε στο στόμα του την κάννη και πυροβόλησε.

"Τσακίζουν" κόκαλα οι δηλώσεις της μητέρας για την άτυχη 31χρονη - «Φοβόταν να πει την αλήθεια»

Σοκ έχει προκαλέσει το άγριο έγκλημα στην Καβάλα με θύμα μια 31χρονη μητέρα αλλά και το ενός έτους μωράκι της καθώς ο σύντροφός της τους σκότωσε εν ψυχρώ. Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι ήταν σε διάσταση την τελευταία περίοδο με αποτέλεσμα η 31χρονη να ζητήσει από τον 56χρονο να χωρίσουν.

Η ίδια όπως ανέφερε και η μητέρα της στην εκπομπή «T-live» ήθελε να πάει για ένα χρονικό διάστημα στη Γερμανία, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει καθώς χάθηκε από την μια μέρα στην άλλη.

«Δεν το πιστεύω ακόμη, είχε εμπιστοσύνη σε όλον τον κόσμο. Άκουγε τα καλά τα λόγια, ήταν πολύ καλό κορίτσι, το καλύτερο που υπάρχει… Της έλεγα μην πας, μην πας σε αυτόν στο χωριό» ανέφερε η μητέρα της.

Όπως είπε, η γνωριμία μεταξύ της κόρης της και του αυτόχειρα έγινε όταν εκείνη θέλησε να βγάλει ένα βιβλίο για το πώς ζουν οι άνθρωποι στο χωριό Λεκάνη της Καβάλας. Τη ρώτησα πώς έμπλεξε μαζί του και μου είπε ότι μου έπιανε το χέρι και πηγαίναμε βόλτα.

Της έλεγε γλυκά λόγια, αυτά που ήθελε να ακούσει αλλά τώρα τελευταία είχε καταλάβει πως αυτό δεν ήταν αγάπη αλλά ήταν μία τοξική σχέση. Την έκανε ό,τι ήθελε. Τη ρωτούσα αν είναι ευτυχισμένη κι εκείνη φοβόταν να πει την αλήθεια. Ντρεπόταν».