Σοκ στην Πάτρα: Τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Σοκ στην Πάτρα: Τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου!

Τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Πάτρα και συγκεκριμένα στα Καμίνια του νομού Αχαΐας με αποτέλεσμα να επικρατεί σοκ μετά το τραγικό γεγονός.

Πανικός προκλήθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα των Καμινίων στην Πάτρα, όταν Ρωσίδα τουρίστρια έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Πληροφορίες του PatrasTimes.gr αναφέρουν ότι την γυναίκα παρέλαβε μονάδα του ΕΚΑΒ και φέρεται να είχε τις αισθήσεις της κατά την διακομιδή της. Θρήνος στην Κρήτη! 42χρονος τουρίστας πέθανε μέσα στο πλοίο!

Στο ξενοδοχείο μετέβη κλιμάκιο της ασφάλειας με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ρίξουν φως στις συνθήκες του ατυχήματος.

Σοκ στην Κοζάνη! Άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Σοκ έχει προκληθεί στην Κοζάνη, όπου άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο 69χρονος άντρας φαίνεται πως έχει τραυματιστεί στα δυο πόδια και στο κεφάλι.

Σοκ: Ατύχημα για τον πασίγνωστο πολιτικό και Πρόεδρο! Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η πτώση ήταν ατύχημα, και πως ο άντρας προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμά του, καθώς είχε ξεχάσει το κλειδί της εισόδου στη Χαλκιδική, όπου βρισκόταν προηγουμένως με την οικογένειά του.

Σοκ στην Κρήτη! 2χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη, η είδηση ότι 2χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας! Δυστυχώς δεν είναι το μόνο περιστατικό...

Στη Μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗνοσηλεύονται δύο μικρά παιδιά μετά από ατυχήματα.

Το πρώτο είναι ένα δίχρονο αγοράκι, το οποίο άγνωστο πως, έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Πέραμα Μυλοποτάμου το βράδυ της Κυριακής.

8χρονη πήγε για εγχείρηση και πάγωσαν οι γιατροί! Τι έβγαλαν από το στομάχι της;


Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και από εκεί, εσπευσμένα τα μεσάνυχτα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά επίσης σε αγοράκι από το Ηράκλειο, επίσης περίπου δύο ετών, το οποίο έπεσε από το καρεκλάκι του μέσα στο σπίτι. Και αυτό νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή.


Οπως είπε στο ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης, το νοσοκομείο δέχεται, τους καλοκαιρινούς μήνες, πολλά περιστατικά με παιδιά τα οποία τραυματίζονται σε διάφορα ατυχήματα.


Πηγή: ekriti

Σοκ στην Κρήτη: 12χρονος χτύπησε στο κεφάλι σε πισίνα!

Σοκ στην Κρήτη: 12 χρονο παιδί χτύπησε το κεφάλι του σε πισίνα την ώρα που έκανε βουτιά. Την άμεση κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε το ατύχημα.

Το 12χρονο αγόρι φαίνεται πως χτύπησε το κεφάλι του κατά ενώ βουτούσε στην πισίνα , το απόγευμα της Δευτέρας. Ωστόσο, οι γονείς του δεν φάνηκε να ανησυχούν αρχικά, καθώς το παιδί φαινόταν καλά στην υγεία του και έτσι επέστρεψαν στο σπίτι.

Το πρωί της Τρίτης όμως, ο 12χρονος εμφάνισε έντονες ζαλάδες με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας Μοιρών. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως η κατάστασή του χρειάζεται περαιτέρω παρακολούθησης, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μεταγωγή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σοκ: Δέκα παιδιά τραυματίστηκαν από πυρά σε αυλή σχολείου!

Τροχαίο σοκ με τρία φορτηγά! Νεκρός ο ένας οδηγός!

Νεκρός ένας οδηγός μετά από τροχαίο σοκ με τρία φορτηγά στην Ιταλία. Τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά την σύγκρουση.

Στο ίδιο, σχεδόν, σημείο που πέρσι εξερράγη βυτιοφόρο έπειτα από καραμπόλα, αφήνοντας 2 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, συγκρούστηκαν δυο φορτηγά, προκαλώντας πυρκαγιά. Αμέσως μετά, ένα τρίτο φορτηγό, που μετέφερε ΙΧ, έπεσε πάνω στα άλλα δυο, καθώς δεν κατάφερε να τα αποφύγει.

Από τις συγκρούσεις, έχασε τη ζωή του ο ένας εκ των οδηγών των φορτηγών, ενώ ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε και στα δυο ρεύματα από τις ιταλικές Αρχές. Σοβαρό τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος: Ένας εγκλωβισμένος στα συντρίμμια!