Καταγγελία βόμβα! «Πρασίνισαν τα μαλλιά μας μετά από διακοπές στην Κω»!

«Πάθαμε δερματικά σε αυτό το ξενοδοχείο»!

Καταγγελία βόμβα! «Πρασίνισαν τα μαλλιά μας μετά από διακοπές στην Κω»!

Μια καταγγελία βόμβα έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας αφού ζευγάρι υποστηρίζει: «Πρασίνισαν τα μαλλιά μας μετά από διακοπές στην Κω»!

Μεταξύ άλλων τονίζουν ότι οι διακοπές τους σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κω μετατράπηκε σε μαρτύριο για τους ίδιους και τα παιδιά τους.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν το ξενοδοχείο δεν πληρούσε τους βασικούς κανόνες υγιεινής με αποτέλεσμα να πάθουν σοβαρές δερματίτιδες. Όπως αναφέρουν η Τζίλι και ο Τόμας Χόι έπειτα από μια βουτιά που έκαναν στην πισίνα τα μαλλιά τους πρασίνισαν.

Σκάνδαλο μεγατόνων με κορυφαία εταιρία! «Ουρούν σε πλαστικά μπουκάλια για να μην φύγουν από τη βάρδια»!


Η ύπαρξη μούχλας συντέλεσε όπως υποστηρίζουν στο να πρασινίσουν τα μαλλιά τους έπειτα από μια βουτιά Το ταξιδιωτικό γραφείο υποσχόταν διακοπές στον παράδεισο γι΄αυτό και το κόστος του πακέτου άγγιζε τις 6 χιλιάδες λίρες. Αυτό που αντίκρισαν ήταν μούχλα στην πισίνα, ενώ ακόμη και μέσα στα δωμάτια υπήρχαν ακάλυπτα και εκτεθειμένα ηλεκτροφόρα καλώδια ακόμη και δίπλα στα κρεβάτια των παιδιών τους.

Καταγγελία βόμβα! «Πρασίνισαν τα μαλλιά μας μετά από διακοπές στην Κω»!


Αναφέρουν επίσης ότι όλοι οι χώροι ψυχαγωγίας για τα παιδιά – που είχαν προπληρώσει – ήταν υπό διάλυση, ενώ υπήρχε πρόβλημα και με τα υδραυλικά στα δωμάτια.

Καταγγελία βόμβα! «Πρασίνισαν τα μαλλιά μας μετά από διακοπές στην Κω»!

Το ζευγάρι κατηγορεί την πολυεθνική ταξιδιωτική εταιρία ότι δεν πραγματοποιεί ελέγχους υγιεινής και ασφάλειας στα καταλύματα που προσφέρει στους πελάτες της, στηριζόμενη αποκλειστικά και μόνο στις γνώμες άλλων πελατών, αναφέρει το mixanitouxronou.gr!

Καταγγελία βόμβα! «Πρασίνισαν τα μαλλιά μας μετά από διακοπές στην Κω»!

ΤΕΙ Σερρών: Αποφυλακίστηκε ο καθηγητής «φακελάκης» μετά τις καταγγελίες!

Αποφυλακίστηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο καθηγητής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην ΤΕΙ Σερρών), Κλεάνθης Κωνσταντινούδης, ο οποίος συνελήφθη τον Οκτώβριο κατηγορούμενος ότι λάμβανε φακελάκια από φοιτητές του.

Μαζί με τη σύλληψή του άρχισε, προ οκτώ περίπου μηνών, να ξεδιπλώνεται το σκάνδαλο με τα φακελάκια, καθώς εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξανάγκαζε φοιτητές να πληρώνουν αδρά προκειμένου να περάσουν τα μαθήματα στο ΤΕΙ Σερρών.

Όπως αποκαλύπτεται από τς τελευταίες εξελίξεις, το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την προσφυγή του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια και ο καθηγητής βγήκε από τις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, όπου ήταν προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο του 2018.

Σέρρες: Και νέες καταγγελίες! Κι άλλοι καθηγητές συνεργάζονταν με τον καθηγητή "φακελάκι"; (βίντεο)

Έκτός φυλακής είναι εδώ και μερικές μέρες και ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου των Σερρών, μέσω του οποίου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, γίνονταν οι πληρωμές.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την επεισοδιακή σύλληψη του καθηγητή Κλεάνθη Κωνσταντινούδη μέσα στο ΤΕΙ Σερρών, η Σύγκλητος του ΤΕΙ αποφάσισε ομόφωνα την διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) σε μία προσπάθεια να εξιχνιάσει πλήρως την υπόθεση.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του φοιτητή, η «φάμπρικα» ήταν στημένη ως εξής. «Αφού μας έκοβαν συνεχως στα μαθήματα όσο κι αν διαβάζαμε, επικοινωνούσε μαζί μας ο ιδιοτήτης του φροντιστηρίου. Μας έλεγε πως το φροντιστήριό του λειτουργεί για τα μαθήματα των τριών καθηγητών και πως υπάρχει τρόπος να περάσουμε τα μαθήματά τους. Φυσικά ο τρόπος ήταν να τα πληρώσουμε αδρά. 250 ευρώ το μάθημα. Τα μαθήματα στο φροντιστήριο ήταν καθαρά εικονικά. Να φανταστείτε πως αν είχαμε κάποια απορία μας έλεγαν ότι δεν έχει σημασία να τα καταλάβουμε, αρκεί να γράψουμε τις απαντήσεις στα θέματα που θα μας έδιναν. Ήταν πάντα αυτά που έπεφταν στην εξεταστική. Εγώ, μάλιστα, σε ένα μάθημα, δεν έγραψα απολύτως τίποτα, και με περάσαν με καλο βαθμό. Και δεν ήταν μόνο ο Κωνσταντινούδης. Υπήρχαν άλλοι δύο καθηγητές που ακολουθούσαν την ίδια μέθοδο. Δηλαδή, δεν μας περνούσαν αν δεν πηγαίναμε στο φροντιστήριο. Μόνο που αυτοί ήταν λίγο πιο προσεκτικοί. Για να μας περάσουν, έπρεπε να γράψουμε κιόλας στην εξεταστική, ενώ ο Κωνσταντινούδης μας περνούσε ακόμη κι αν δεν γράφαμε τίποτα, όπως έγινε στην περίπτωσή μου».

Στον «αέρα» έμειναν σπουδαστές καθώς ακυρώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2018 στο τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Σερρών μετά το σκάνδαλο με τον καθηγητή που ζητούσε ανταλλάγματα για να περάσει τους φοιτητές στα μαθήματά του.

Πρόκειται για τις εξετάσεις σε έξι μαθήματα που δίδασκε ο εν λόγω καθηγητής και για τα οποία η Αστυνομία είχε κατάσχει πάνω από 2.500 γραπτά τα οποία στην πλειονότητά τους ήταν λευκές κόλλες βαθμολογημένα με… 6.

Πηγή: protothema.gr