Θρήνος στα Τρίκαλα! Πέθανε στα 18 του σε τροχαίο!

Πένθος για τον Θεόδωρο!

Θρήνος στα Τρίκαλα! Πέθανε στα 18 του σε τροχαίο!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στα Τρίκαλα, για το νεαρό που πέθανε στα 18 του σε τροχαίο!

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 18χρονος Θεόδωρος Πάντος, που νοσηλευόταν το τελευταίο δίμηνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έπειτα από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στις 25 Μαΐου στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων.

Ο 18χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά, έπειτα από σύγκρουση της μηχανής που οδηγούσε με αυτοκίνητο.


Παρά τις προσπάθειες των ιατρών και τα σημάδια ανάκαμψης που ο ίδιος έδειξε, δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης, βυθίζοντας στο πένθος τα Μεγάλα Καλύβια όπου διέμενε.

Θρήνος στην showbiz! Πέθανε ο Αλμπέρτο Σιρόνι!

Το άψυχο σώμα του νεαρού μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή στην Κοζάνη και αναμένεται να ανακοινωθεί ο χρόνος και ο τόπος της κηδείας του.


Πηγή: trikalavoice

Σοκ στην Πιερία! Τραγωδία με τροχαίο δυστύχημα! Ένας νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες!

Σοκ στην Πιερία! Τραγωδία με τροχαίο δυστύχημα. Ένας νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες...

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Πιερία, στο 424 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, χθες (5 Αυγούστου 2019) στις 22.20 στην Πιερία, στο 424 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με προπορευόμενο Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 38χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 60χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Θρήνος! Νεκρός γνωστός πολιτικός!

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.