Θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιώργος Μαυροσκότης!

Ήταν μόλις 52 ετών...

Θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιώργος Μαυροσκότης!

Θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιώργος Μαυροσκότης!

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μαυροσκότης, διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας ΒΙΟΤΕΡ.
Ο Γιώργος Μαυροσκότης απεβίωσε σε ηλικία 52 ετών έπειτα από επτάμηνη νοσηλεία συνεπεία εγκεφαλικού επεισοδίου.

Η κατασκευαστική εταιρεία Βιομηχανικά Τεχνικά Έργα ΒΙΟΤΕΡ Ανώνυμος Εταιρεία (ΒΙΟΤΕΡ) είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Γκούντερ Μπένγκτσον!

Θρήνος! Άφησε την τελευταία του πνοή ο Γκούντερ Μπένγκτσον!

Απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών. Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος του μέσω του Gothenburg Post.

Ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή μετά από άνιση μάχη με μακροχρόνια ασθένεια.

Ο Μπένγκτσον είχε καθίσει και στον πάγκο του ΠΑΟΚ από τον Μάιο έως και τον Δεκέμβριο του 1996. Ο Σουηδός τεχικός είχε καθίσει στον πάγκο του Δικεφάλου σε 19 συνολικά αγώνες. Θρήνος! Πέθανε από ανακοπή καρδιάς γνωστός Έλληνας Ολυμπιονίκης!

Την περίοδο 1995-96 προς το τέλος της σεζόν σε έξι ματς μετρώντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ξεκίνησε την επόμενη χρονιά αλλά κάθισε μόλις σε 13 ματς (10 Πρωταθλήματος και 3 Κυπέλλου) έχοντας 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες. Είχε απολυθεί την 1η Δεκεμβρίου 1996 όταν ο Δικέφαλος είχε συντριβεί με 5-0 από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Πηγή: protothema.gr

Πένθος! Πέθανε ο Θεόδωρος Βλάχος!

Πένθος έχει ξεσπάσει, μετά την είδηση ότι πέθανε ο Θεόδωρος Βλάχος!

Ο εκλιπών με την σύζυγο του Κωνσταντίνα είχαν αποκτήσει τρία παιδιά την Βικτωρία, τον Ηλία και την Ανδρομάχη και ευτύχησε να γνωρίσει και τέσσερα εγγόνια την Κωνσταντίνα, την Χριστίνα, τον Θωμά και την Πηνελόπη.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 30-7-2019 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λυκουρίας Καλαβρύτων.

Θρηνεί το Μοσχάτο! Αυτοκτόνησε από μπαλκόνι μόλις στα 20 της η...

Τραγικές στιγμές! Πέθανε μέσα στο νεκροταφείο ο...

Τραγικές στιγμές. Πέθανε ο 44χρονος που είχε πάει στο νέο νεκροταφείο της Χαλκίδας μαζί με την σύζυγό του και την πεθερά του. Ο άνδρας ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στο έδαφος.

Οι δύο γυναίκες έντρομες ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου δυστυχώς οι γιατροί, βεβαίωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvstar.gr, για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας. Απίστευτο: Πέθανε ο Λάμπρος Χήρας! Έπασχε από σπάνια ασθένεια!

Θρήνος στην Σαντορίνη! Πέθανε από έμφραγμα ο...

Θρήνος στην Σαντορίνη! Πέθανε από έμφραγμα ο...

Μοιραία έκβαση είχε η υπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης για έναν γιατρό την περασμένη Παρασκευή.

Ο 60χρονος ορθοπεδικός Α.Ι. υπέστη έμφραγμα και κατέληξε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Η αιφνίδια απώλειά του αποτέλεσε μεγάλο σοκ τόσο για τους συναδέλφους του στο νοσοκομείο όσο και στην κοινωνία του νησιού η οποία τον γνώριζε και πριν από τη ιατρική υπηρεσία του λόγω της κόρης του η οποία ζει στη Σαντορίνη. Θρήνος: Πέθανε σπουδαίος ηθοποιός!

Ο 60χρονος γιατρός εργαζόταν με σύμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης από τον Μάρτιο του 2017. Μάλιστα λίγο πριν προσληφθεί στο νοσοκομείο οι άλλοι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος είχαν υποβάλει αναφορά στον εισαγγελέα Νάξου επισημαίνοντας τις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονταν και οι οποίες σε συνδυασμό με τον μη επαρκή αριθμό γιατρών παρέπεμπαν όπως τόνιζαν σε κατάσταση εργασιακής εξουθένωσης.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία είχε αναδείξει τότε το ζήτημα και έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου τόσο για την υγεία των γιατρών όσο και για τις υπηρεσίες υγείας που ελάμβαναν οι πολίτες, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν εμφανίσει σοβαρά προβλήματα υγείας τρεις γιατροί – οι δύο υπέστησαν πνευμονική εμβολή και ο τρίτος έμφραγμα.

Ο Α.Ι. μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο κάλυπτε τις ανάγκες του Ορθοπεδικού τμήματος μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του. Τον τρέχοντα μήνα η δύναμη της κλινικής είχε ενισχυθεί και με τρίτο γιατρό, ώστε να υλοποιείται χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα των εφημεριών, δεδομένου ότι τους θερινούς μήνες αυξάνονται κατακόρυφα και οι επισκέψεις στο νοσοκομείο λόγω και των χιλιάδων επισκεπτών που υπάρχουν στο νησί.

Την ίδια στιγμή, και όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο πρόεδρος του νοσοκομείου – και γνωστός από το γραφείο τύπου του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη- κ. Χαράλαμπος Πανοτόπουλος «αντί να φροντίζει να επιλύει τα προβλήματα του νοσοκομείου, περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου».

Πηγή: e-daily.gr