Ικαρία: Η ανατριχιαστική τελευταία δημοσίευση της 34χρονης αστροφυσικού!

Σε εξέλιξη οι έρευνες!

Ικαρία: Η ανατριχιαστική τελευταία δημοσίευση της 34χρονης αστροφυσικού!

Η ανατριχιαστική τελευταία δημοσίευση της 34χρονης αστροφυσικού που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία!

Τραγικός ήταν ο επίλογος που γράφτηκε στην υπόθεση της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, η σορός της οποίας βρέθηκε σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων, στη θέση Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφό της.

Οι αρχές ερευνούν όλα όσα προηγήθηκαν πριν από το θρίλερ, με τις τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας να αποκτούν μεγάλη σημασία.

Λίγες ώρες προτού χάσει τη ζωή της η Νάταλι ανάρτησε, την Κυριακή στις 21:05, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την παραλία Σεϋχέλλες της Ικαρίας, με την λεζάντα «υπέροχο μέρος για κολύμπι και αναρρίχηση, θα ήθελα να ξαναέρθω»...

Η ανάρτηση μαρτυρούσε την αδυναμία της στην αναρρίχηση, το περάτημα και την εξερεύνηση.

Beautiful spot for swimming and deep water solo 😍 had so much fun here today! Realised later there are bolted routes here too, would love to come back again to climb. Any takers? 😉

Posted by Natalie Christopher on Sunday, August 4, 2019

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από την εξαφάνιση και τον θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού βρίσκεται ο 38χρονος σύντροφος της. Μάλιστα και τις δύο αυτές ημέρες από την εξέταση που του έκαναν διαπίστωσαν πως δεν έπεσε σε καμία αντίφαση ενώ όπως λένε δεν εκδήλωσε κάποια περίεργη συμπεριφορά. Άλλωστε δεν υπάρχει καμία μαρτυρία που να δείχνει ότι κάτι συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες και το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ενώ σε ο,τι αφορά στις σταγόνες αίματος όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ρινορραγία από φυσικά αίτια.

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 38χρονος Κύπριος σύντροφος της αστροφυσικού παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Αγίου Κυρήκου και δήλωσε την εξαφάνιση της. Όπως είπε, είχαν έρθει στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία όπου έμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και θα αναχωρούσαν το βράδυ της Δευτέρας για την Κύπρο μέσω Αθηνών.

Πηγή: protothema.gr

Ικαρία: Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 34χρονης αστροφυσικού!

Αυτό είναι το σημείο στην Ικαρία, που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 34χρονης αστροφυσικού!

Σε απόσταση μικρότερη του 1 χλμ. από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Ικαρία με τον Κύπριο σύντροφό της, βρέθηκε νεκρή η 34χρονη αστροφυσικός Νάταλι Κρίστοφερ.

Τη σορό της εντόπισε σε χαράδρα με μεγάλο βάθος στην περιοχή «Εξω Φάρος εθελοντής» πυροσβέστης που βοηθούσε στις εκταταμένες έρευνες στην Ικαρία για τον εντοπισμό της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και όλες οι δυνάμεις που συμμετείχαν στις έρευνες συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να βοηθήσουν στη διαδικασία ανάσυρσης της σορού. Η σορός βρέθηκε σε μεγάλο βάθος, η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ αναγνωρίστηκε από τα ρούχα της, ενώ φαίνεται ότι την έχει καταπλακώσει και μεγάλος βράχος που αποκολλήθηκε κατά την πτώση της.

Το σημείο στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 34χρονη αστροφυσικός στην Ικαρία
Στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η αστροφυσικός έχει σπεύσει και ασθενοφόρο για να παραλάβει τη σορό της.

Η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ εντοπίστηκε σε δύσβατη χαράδρα με μεγάλο βάθος στην περιοχή «Εξω Φάρος».

Είχαν προηγηθεί εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 34χρονης, ενώ φαίνεται ότι αξιοποιήθηκαν όλες οι πληροφορίες που τους παρασχέθηκαν μέσω της τεχνολογίας. Συνεργάστηκαν με ειδικούς και κατάφεραν- μέσω του σήματος που εξέπεμψε το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης- και με τη βοήθεια των δορυφορικών συστημάτων που πλέον είναι εξοπλισμένα τα περισσότερα κινητά, εστίασαν στη χαράδρα.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ικαρία: Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 34χρονης αστροφυσικού!

Ικαρία: Αυτό είναι το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 34χρονης αστροφυσικού!

Πηγή: iefimerida.gr