Θρηνεί η Κρήτη: Έχασε τη ζωή της σε τροχαίο! Ακόμη πέντε σοβαρά τραυματισμένοι...

Τι λένε οι πληροφορίες για την σφοδρή σύγκρουση!

Θρηνεί η Κρήτη: Έχασε τη ζωή της σε τροχαίο! Ακόμη πέντε σοβαρά τραυματισμένοι...

Θρηνεί η Κρήτη με το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να γυναίκα να χάσει τη ζωή της, ενώ ακόμη πέντε άνθρωποι να είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Η σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στη διασταύρωση των Αγίων Πάντων στον Αποκόρωνα Χανίων.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, το πρωί της Πέμπτης συγκρούστηκαν στο ύψος του Βάμου Χανίων, με σφοδρότητα ένα φορτηγό με ένα τζιπ, με αποτέλεσμα μία γυναίκα να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστούν άλλα πέντε άτομα, κάποια εκ των οποίων σοβαρά.

Από τη σύγκρουση ανετράπη το φορτηγό και το τζιπ σχεδόν διαλύθηκε.

Νεκρή σε τροχαίο στην Κρήτη

Νεκρή σε τροχαίο στην Κρήτη

Θρήνος στα Τρίκαλα! Πέθανε στα 18 του σε τροχαίο!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στα Τρίκαλα, για το νεαρό που πέθανε στα 18 του σε τροχαίο!

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 18χρονος Θεόδωρος Πάντος, που νοσηλευόταν το τελευταίο δίμηνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έπειτα από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στις 25 Μαΐου στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων.

Ο 18χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά, έπειτα από σύγκρουση της μηχανής που οδηγούσε με αυτοκίνητο.


Παρά τις προσπάθειες των ιατρών και τα σημάδια ανάκαμψης που ο ίδιος έδειξε, δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης, βυθίζοντας στο πένθος τα Μεγάλα Καλύβια όπου διέμενε.

Θρήνος στην showbiz! Πέθανε ο Αλμπέρτο Σιρόνι!

Το άψυχο σώμα του νεαρού μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή στην Κοζάνη και αναμένεται να ανακοινωθεί ο χρόνος και ο τόπος της κηδείας του.


Πηγή: trikalavoice

Σοκ στην Πιερία! Τραγωδία με τροχαίο δυστύχημα! Ένας νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες!

Σοκ στην Πιερία! Τραγωδία με τροχαίο δυστύχημα. Ένας νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες...

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Πιερία, στο 424 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, χθες (5 Αυγούστου 2019) στις 22.20 στην Πιερία, στο 424 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με προπορευόμενο Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 38χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 60χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Θρήνος! Νεκρός γνωστός πολιτικός!

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

Σοκ στην Κοζάνη! Άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Σοκ έχει προκληθεί στην Κοζάνη, όπου άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο 69χρονος άντρας φαίνεται πως έχει τραυματιστεί στα δυο πόδια και στο κεφάλι.

Σοκ: Ατύχημα για τον πασίγνωστο πολιτικό και Πρόεδρο! Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η πτώση ήταν ατύχημα, και πως ο άντρας προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμά του, καθώς είχε ξεχάσει το κλειδί της εισόδου στη Χαλκιδική, όπου βρισκόταν προηγουμένως με την οικογένειά του.

Σοκ στην Κρήτη! 2χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη, η είδηση ότι 2χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας! Δυστυχώς δεν είναι το μόνο περιστατικό...

Στη Μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗνοσηλεύονται δύο μικρά παιδιά μετά από ατυχήματα.

Το πρώτο είναι ένα δίχρονο αγοράκι, το οποίο άγνωστο πως, έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Πέραμα Μυλοποτάμου το βράδυ της Κυριακής.

8χρονη πήγε για εγχείρηση και πάγωσαν οι γιατροί! Τι έβγαλαν από το στομάχι της;


Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και από εκεί, εσπευσμένα τα μεσάνυχτα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά επίσης σε αγοράκι από το Ηράκλειο, επίσης περίπου δύο ετών, το οποίο έπεσε από το καρεκλάκι του μέσα στο σπίτι. Και αυτό νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή.


Οπως είπε στο ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης, το νοσοκομείο δέχεται, τους καλοκαιρινούς μήνες, πολλά περιστατικά με παιδιά τα οποία τραυματίζονται σε διάφορα ατυχήματα.