Σοκ! Νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού!

«Έσβησε» ο μικρός Μάριος! Σκληρές εικόνες....

Σοκ! Νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι έπεσε νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού! Η βόλτα των παιδιών με τα ποδήλατα στον Καραβόμυλο το βράδυ της Πέμπτης (8/8) εξελίχθηκε σε τραγωδία που συγκλονίζει ολόκληρη τη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, λίγο πριν τις 10:00’ το βράδυ, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα, τραυματίζοντας σοβαρότατα ένα 14χρονο παιδί, το οποίο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας. Πρόκειται για τον Μάριο, τον γιό γνωστού γιατρού της περιοχής.

Ηλεία: 10χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για δρόμο «σφαγείο» λόγω έλλειψης φωτισμού και πεζοδρομίων.

Σοκ! Νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού!

Η παρέα των παιδιών, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γύρω στα πέντε ποδήλατα, τα οποία είχαν φώτα μπρος και πίσω, και κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό.

Ξαφνικά στο ύψος του «Γκλαντζούνη», ένα Audi που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, προς Καραβόμυλο, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους.

Σοκ! Νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού!

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το ένα από τα δίδυμα αδέλφια να τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά, ενώ από τύχη γλύτωσε ο αδερφός του και ένας ακόμη συνομήλικος φίλος τους!

Πάνω από το βαριά τραυματισμένο παιδί έσπευσαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού ανάμεσα τους και ο τραγικός πατέρας, που είναι γνωστός γιατρός από τη Λαμία. Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σοκ! Νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού!

Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Σοκ! Νεκρός στα 14 του γιος γνωστού γιατρού!

Οι επόμενες εικόνες από το Audi, που οδηγούσε ο 44χρονος Αλβανός, δείχνουν τη σφροδρότητα της σύγκρουσης κυρίως με το ποδηλάτο του άτυχου παιδιού, που εκτινάχθηκε ψηλά και έπεσε πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Θρήνος στο Ωραιόκαστρο: Νεκρός ποδηλάτης!

Τραγωδία και θρήνος στο Ωραιόκαστρο! Βρέθηκε νεκρός ποδηλάτης!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στο Ωραιόκαστρο όταν ένα ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτη που κινούνταν στην άκρη του δρόμου.

Οπως αναφέρει το oraiokastro24.gr το αυτοκίνητο χτύπησε τον ποδηλάτη, ο οποίος ήταν περίπου 60 ετών, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλός με αποτέλεσμα ο ποδηλάτης να μην γίνει αντιληπτός.

Νεκρός ποδηλάτης στο Ωραιόκαστρο

Εικόνα: ΙΧ παρέσυρε ποδηλάτη


Τον άτυχο ποδηλάτη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου και κατέληξε. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

Νεκρός ποδηλάτης στο Ωραιόκαστρο
Το ποδήλατο του 60χρονου -Φωτογραφία: oraiokastro24.gr
Χαρακτηριστικό είναι ότι από τη σύγκρουση ράγισε το τζάμι του αυτοκινήτου.

Ωστόσο χτες υπήρξε ένα ακόμα θρίλερ με νεκρό άντρα στο Μαρούσι!

Σοκ στην Κρήτη! Βρήκαν 3,5 μηνών μωρό νεκρό!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Κρήτη! Βρήκαν 3,5 μηνών μωρό νεκρό!

Το πρωί της Τετάρτης,σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου στην Κρήτη, ένα βρέφος βρέθηκε νεκρό από τους γονείς του.

Το ζευγάρι των Βρετανών, 49 ο άνδρας και 39 ετών η γυναίκα, που ήρθαν για διακοπές στην Κρήτη, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι λίγες μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς, θα μετατρέπονταν σε εφιάλτη, και θα αντίκριζαν το μόλις 3,5 μηνών κοριτσάκι τους νεκρό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ekriti, οπως είπαν στην κατάθεσή τους, κοιμήθηκαν με το μωρό ανάμεσά τους στο ίδιο κρεβάτι, και το πρωί κατάλαβαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Κάλεσαν ασθενοφόρο ιδιωτικού κέντρου όπου οι διασώστες διαπίστωσαν ότι το βρέφος είχε καταλήξει.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το βρέφους.