Ικάρια: "Λύνει" τη σιωπή του ο σύντροφος της αστροφυσικού! «Είναι δύσκολο να...»!

Είναι συντετριμμένος από το τραγικό γεγονός!

Ικάρια:

"Λύνει" τη σιωπή του ο σύντροφος της αστροφυσικού, που έχασε τη ζωή της στην Ικαρία όταν πήγε να περίπατο. «Είναι δύσκολο να...»!

Συντετριμμένος από την απώλεια της αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ δηλώνει ο σύντροφός της Κυριάκος, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στην Ικαρία.

Ο 38χρονος μιλά για πρώτη φορά, δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της αστροφυσικού σε χαράδρα της Ικαρίας. «Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια το πώς νιώθω. Φυσικά, είμαι συγκλονισμένος και είναι δύσκολο να μιλήσω για το τι συνέβη», δηλώνει στην DailyMail. «Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα είμαι σε θέση να μιλήσω, αλλά δεν είναι τώρα», πρόσθεσε.

'Λύνει' τη σιωπή του ο σύντροφος της αστροφυσικού

Ο σύντροφος της αστροφυσικού, μέλος διοικητικού συμβουλίου ταξιδιωτικών εταιρειών, παραμένει στο νησί της Ικαρίας και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο. «Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν και θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσουν», ανέφερε. Σχολιάζοντας τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο δωμάτιό τους και τις υποψίες που υπήρξαν και κυκλοφόρησαν πως εκείνος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τον θάνατο της αστροφυσικού, υπογραμμίζει: «Δεν έχω κάτι να πω κάτι γι’ αυτό. Δεν είχα καμία σχέση».

Να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής που βρέθηκε χθες στην Ικαρία και έκανε την εξέταση είναι κάθετος ότι ο θάνατος της άτυχης 34χρονης προκλήθηκε από πτώση.

Ούρλιαζε ο σύντροφος της αστροφυσικού όταν έμαθε πως είναι νεκρή!

Σύμφωνα με εθελοντή που βρήκε την Νάταλι, την άτυχη αστροφυσικό, ο σύντροφός της ούρλιαζε και ξέσπασε σε κλάματα όταν κατάλαβε πως είναι νεκρή.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο εθελοντής σχολίασε πως «δεν έχω ξαναδεί πιο χλωμό άνθρωπο στη ζωή μου», τονίζοντας ότι ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ «ούρλιαζε και έκλαιγε» όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε και ζητούσε να πάει κοντά της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο σύντροφός της, Κυριάκος, την αναγνώρισε από τα παπούτσια που φορούσε. Ήταν απαρηγόρητος και σύμφωνα με μαρτυρία ενός εθελοντή, ούρλιαζε όταν έμαθε ότι βρέθηκε νεκρή.

Ικαρία νεκρή αστροφυσικός

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της. Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ήθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή», είπε ο εθελοντής, σε μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail. «Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρέμησε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», συνέχισε.

Ικαρία: «Έτσι εντοπίσαμε την άτυχη Ναταλί»! Σοκάρουν οι διασώστες!

Σοκάρουν τα όσα λένε οι διασώστες για τη άτυχη αστροφυσικό στην Ικαρία! «Έτσι εντοπίσαμε τη Ναταλί» αναφέρουν και συγκλονίζουν....

Ο επικεφαλής της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ικαρίας (ΕΠΟΜΕΑ) κ. Μανώλης Χριστοδούλου επιβεβαίωσε ότι η σορός της Νάταλι -που εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο- δείχνει να έχει χτυπηθεί από πέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η αυτοψία, στο σημείο όπου συντελέστηκε η τραγωδία, από τον ιατροδικαστή κ. Νίκο Καρακούκη.

ΕΠΟΜΕΑ Ικαρίας: Φορούσε μαγιό, είχε πάνω της το κινητό της, με σπασμένη οθόνη

«Η άτυχη Νάταλι εντοπίστηκε σε μία χαράδρα σε δύσβατη περιοχή, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο που διέμενε» αναφέρει αρχικά η ΕΠΟΜΕΑ και προσθέτει:

«Το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 35χρονης είναι δύσβατο όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες , σε μια χαράδρα με βάθος 3 με 4 μέτρα, καταπλακωμένη από μια πέτρα».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΕΠΟΜΕΑ Ικαρίας, πάνω στην άτυχη αστροφυσικό βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο, με σπασμένη την οθόνη. Η 34χρονη Νάταλι, όταν ανακαλύφθηκε νεκρή, φορούσε το μαγιό της καθώς ετοιμαζόταν, μετά τη πεζοπορία, να κολυμπήσει στη θάλασσα.

iefimerida.gr

Ικαρία: "Σπάραξε" ο σύντροφος της αστροφυσικού! «Να πεις σε όλους...»!

Σπάραξε ο σύντροφος της αστροφυσικού που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία όπου είχε πάει για διακοπές, έπειτα από περίπατο.

Η 34χρονη βρέθηκε σε απόκρημνο σημείο σε μια χαράδρα στην περιοχή Καταφύγι, σε απόσταση 5 χλμ. από το ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ο σύντροφός της, ο οποίος την ώρα που έχασε τη ζωή της βρισκόταν στο ξενοδοχείο σπάραξε με ένα μήνυμα που έστειλε σε διασώστη για να τους ευχαριστήσει. Μάλιστα, δημοσίευσε τα μηνύματα τους.

«Να πεις σε όλους τους λεβέντες που βοήθησαν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πολιτική προστασία, εθελοντές πυροσβέστες... Ευχαριστώ», έγραψε ο Κυριάκος.

Αστροφυσικό Ικαρία νεκρή