Ασύλληπτη τραγωδία: 41 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι από κατολίσθηση!

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ασύλληπτη τραγωδία: 41 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι από κατολίσθηση!

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε όταν μετά από κατολίσθηση στο χωριό Θάφι Κούνε στην νότια Πολιτεία Μον στην Μιανμάρ, 41 άνθρωποι είναι νεκροί, ενώ υπάρχουν και δεκάδες αγνοούμενοι.

Η κατολίσθηση οφείλεται καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις μουσώνων που έχουν πλήξει την περιοχή.

Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, στον τελευταίο της απολογισμό η πυροσβεστική υπηρεσία της Μιανμάρ ανέφερε ότι τα σωστικά συνεργεία έχουν ανασύρει μέχρι στιγμής 41 πτώματα. Πρόσθεσε ότι συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης. Τρόμος! Πυρκαγιά σε αποθήκη! Ένας νεκρός μέχρι τώρα!

Η πλαγιά του βουνού Μα-λατ κατέρρευσε από την καταρρακτώδη βροχόπτωση που σημειώθηκε στις 07:00 τοπική ώρα, την Παρασκευή (9/8), θάβοντας μια συστάδα σπιτιών και τους κατοίκους αυτών κάτω από τόνους λάσπης.

41 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι από κατολίσθηση

41 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι από κατολίσθηση

41 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι από κατολίσθηση

Σοκ στο Κάιρο: 17 νεκροί από έκρηξη στο κέντρο της πόλης!

Δεκαεπτά άνθρωποι έπεσαν νεκροί και άλλοι 32 τραυματίστηκαν σε έκρηξη μπροστά στο αιγυπτιακό Εθνικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, στο κέντρο του Καΐρου, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου σήμερα.

Όχημα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό του Καΐρου συγκρούστηκε με άλλα τρία αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου.

Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο πόλης! Φόβοι για δεκάδες νεκρούς!

17 νεκροί από έκρηξη στο κέντρο της πόλης!

Η αιγυπτιακή εισαγγελία διενεργεί έρευνα για το πολύνεκρο τροχαίο, δήλωσαν πηγές στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, πάντως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη δήλωση που να αφήνει να εννοηθεί ότι επρόκειτο για επίθεση και όχι για δυστύχημα.

Αρκετοί ασθενείς χρειάστηκε να απομακρυνθούν από το Ινστιτούτο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σοκ! Έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Σοκάρει η είδηση για μια νέα έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο νησί Έλμπα της Τοσκάνης από έκρηξη διώροφης πολυκατοικίας, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο τελευταίος εξ αυτών, ένας άντρας 76 ετών, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πίζας με εγκαύματα στο 90% του σώματός του, ωστόσο δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα. Έκτακτο: Έκρηξη σε μπαρ στο Καβούρι!

Τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της έκρηξης, έχασαν ένας 68χρονος άντρας και η 76χρονη σύζυγός του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η διαρροή αερίου ήταν η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη στην πολυκατοικία και οδήγησε στον θάνατο τρεις ανθρώπους.

 Σοκ! Έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Μακελείο στην Κίνα: 10 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο αερίου!

10 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο αερίου! Έγινε μακελειό στην Κίνα!

Η έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο της πόλης Yima ήταν τόσο ισχυρή, που, σύμφωνα με αναφορές, έσπασαν τα τζάμια σε απόσταση τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων

Τραγικό θάνατο βρήκαν 10 εργαζόμενοι σε εργοστάσιο στην Κίνα, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

Η λίστα των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί, καθώς πέντε άνθρωποι αγνοούνται και άλλοι 19 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, φέροντας σοβαρά έως και κρίσιμα για τη ζωή τους τραύματα.

Η έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο της πόλης Yima ήταν τόσο ισχυρή, που, σύμφωνα με αναφορές, έσπασαν τα τζάμια σε απόσταση τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων, ενώ οι πόρτες του εκτοξεύθηκαν στο διπλανό εργοστάσιο.

Σε κοντινή απόσταση λειτουργεί μονάδα επεξεργασίας πετρελαίου, η οποίος διέκοψε τις εργασίες της για προληπτικούς λόγους.