Ικαρία: Ραγδαίες εξελίξεις με την 34χρονη αστροφυσικό! Το μοιραίο μήνυμα στον σύντροφό της!

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας!

Ικαρία: Ραγδαίες εξελίξεις με την 34χρονη αστροφυσικό! Το μοιραίο μήνυμα στον σύντροφό της!

Ραγδαίες εξελίξεις με την 34χρονη αστροφυσικό που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία! Το μοιραίο μήνυμα στον σύντροφό της!

Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξαφάνιση και τον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία και τις πληροφορίες φέρνει το Έθνος της Κυριακής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο σύντροφος της 34χρονης αστροφυσικού είχε λάβει στο κινητό του τηλέφωνο στίγμα με την ακριβή τοποθεσία που βρισκόταν η γυναίκα προτού χάσει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα η 34χρονη έστειλε μέσω Facebook στον σύντροφό της ένα μήνυμα με την ακριβή τοποθεσία που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή, ώστε να του δείξει το δύσκολο επίτευγμα στις απότομες πλαγιές της περιοχής αυτής στην Ικαρία.

Όμως τα στίγματα στο Facebook έχουν ισχύ μόνο για 60 λεπτά, με αποτέλεσμα το μήνυμα να έχει διαγραφεί όταν εξαφανίστηκε και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της, τέσσερις ώρες αργότερα.

Μέλος της ομάδας ΕΠΟΜΕΑ της Ικαρίας, αναφέρει:

«Μας είπε ότι η κοπέλα έφυγε το πρωί για τρέξιμο και μας εξήγησε πως συνήθως επιλέγει δύσβατα και περίεργα μονοπάτια. Μας έδειξε και ένα στίγμα του που είχε στείλει νωρίς το πρωί αλλά είχε λήξει. Αυτά τα locations μέσω Facebook διαρκούν 60 λεπτά. Μετά δεν θυμόταν ακριβώς το σημείο και μας έστειλε στο περίπου».

Ικαρία: Τι έδειξε η νεκροτομή της 34χρονης αστροφυσικού;

Τι έδειξε η νεκροτομή της 34χρονης αστροφυσικού που άφησε την τελευταία της πνοή στην Ικαρία;

Το χτύπημα στο κεφάλι της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ, κατά την πτώση της στη χαράδρα στην Ικαρία, ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Αγγλίδας αστροφυσικού.

Αυτό προκύπτει από τη νεκροτομή που έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, που από την πρώτη εξέταση στη σορό της 34χρονης- η οποία είχε γίνει στη χαράδρα στην Ικαρία- είχε μιλήσει για ακαριαίο θάνατο από την πτώση. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τη νεκροτομή.

Η Νάταλι Κρίστοφερ υπέστη συντριπτικό κάταγμα ινιακής χώρας (στο πίσω μέρος του κεφαλιού), όταν έπεσε στη χαράδρα, κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει με τον σύντροφό της, στην Ικαρία. Αυτό το κάταγμα προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό της, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την νεκροτομή.

Επίσης, η 34χρονη Αγγλίδα αστροφυσικός υπέστη κάταγμα κλείδας, κακώσεις στα γόνατα και στο αριστερό χέρι. Επιπλέον, υπάρχουν δείγματα ότι υπήρξε ανακοπή της πτωτικής πορείας της, σε εξοχή βράχου, δηλαδή πέφτοντας χτύπησε σε κάποιο σημείο, προτού καταλήξει στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Παράλληλα, από τη νεκροτομή δεν προέκυψαν ίχνη πάλης ή κάποιο άλλο εύρημα που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.

Προσπάθησαν να στήσουν απάτη με την κηδεία της
Στο μεταξύ, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν τον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, προκειμένου να βγάλουν χρήματα. Κάποιοι επιτήδειοι επιχείρησαν να συλλέξουν χρήματα για την κηδεία της 34χρονης Αγγλίδας, χρησιμοποιώντας το όνομα φίλης της, η οποία αποκάλυψε την απάτη. Για το θέμα έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρχές και οι εμπλεκόμενοι θα διωχθούν ποινικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Ικάρια: "Λύνει" τη σιωπή του ο σύντροφος της αστροφυσικού! «Είναι δύσκολο να...»!

"Λύνει" τη σιωπή του ο σύντροφος της αστροφυσικού, που έχασε τη ζωή της στην Ικαρία όταν πήγε να περίπατο. «Είναι δύσκολο να...»!

Συντετριμμένος από την απώλεια της αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ δηλώνει ο σύντροφός της Κυριάκος, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στην Ικαρία.

Ο 38χρονος μιλά για πρώτη φορά, δύο ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο της αστροφυσικού σε χαράδρα της Ικαρίας. «Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια το πώς νιώθω. Φυσικά, είμαι συγκλονισμένος και είναι δύσκολο να μιλήσω για το τι συνέβη», δηλώνει στην DailyMail. «Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα είμαι σε θέση να μιλήσω, αλλά δεν είναι τώρα», πρόσθεσε.

Ο σύντροφος της αστροφυσικού, μέλος διοικητικού συμβουλίου ταξιδιωτικών εταιρειών, παραμένει στο νησί της Ικαρίας και το Σαββατοκύριακο αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο. «Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν και θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσουν», ανέφερε. Σχολιάζοντας τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο δωμάτιό τους και τις υποψίες που υπήρξαν και κυκλοφόρησαν πως εκείνος μπορεί να βρίσκεται πίσω από τον θάνατο της αστροφυσικού, υπογραμμίζει: «Δεν έχω κάτι να πω κάτι γι’ αυτό. Δεν είχα καμία σχέση».

Να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής που βρέθηκε χθες στην Ικαρία και έκανε την εξέταση είναι κάθετος ότι ο θάνατος της άτυχης 34χρονης προκλήθηκε από πτώση.