«Άτακτη» Λαρισαία επιχειρηματίας «ξεζουμίζει» delivery boys! Οι φωνές της ηδονής την έβαλαν σε μπελάδες!

Αστυνομία ειδοποιήθηκε για τα ουρλιαχτά και...

«Άτακτη» Λαρισαία επιχειρηματίας «ξεζουμίζει» delivery boys! Οι φωνές της ηδονής την έβαλαν σε μπελάδες!

«Άτακτη» Λαρισαία επιχειρηματίας «ξεζουμίζει» delivery boys! Οι φωνές της ηδονής την έβαλαν σε μπελάδες!

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων πριν λίγες ημέρες, όταν ακούστηκαν φωνές γυναίκας από οικία της πόλης, για τις οποίες ενημέρωσαν κάτοικοι της περιοχής.

Οι φωνές προερχόντουσαν από μία ξανθιά «άτακτη» επιχειρηματία, η οποία όμως δεν διέτρεχε κάποιον κίνδυνο.

Οι φωνές δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας βιαιοπραγίας εναντίων της, αλλά… ενός ερωτικού πάρτι που είχε οργανώσει η ίδια, με delivery boys που δουλεύουν σε επιχειρήσεις του κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews τα πάρτι για την επιχειρηματία με τα delivery boys, είναι συχνά και οι γείτονες πλέον δυσανασχετούν, αφού γνωρίζουν τον λόγο των ουρλιαχτών.

Απίστευτο! Μέθυσαν αεροσυνοδοί και έτρεχαν γυμνοί στους...

Ένα ερωτικό όργιο που θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό όλων! Όχι σαν μια ευχάριστη ανάμνηση...

Ένα ερωτικό όργιο που θα μείνει χαραγμένο στο μυαλό όλων, αλλά όχι σαν μια ευχάριστη ανάμνηση...

Ένας 63χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία για να δηλώσει το περίεργο, αλλά και ανησυχητικό, συμβάν που σημειώθηκε στο σπίτι μετά από ένα τριήμερο party swingers που είχε διοργανώσει.

Ο άντρας αποκάλυψε στις Αρχές ότι στις 19 Ιουλίου διοργάνωσε στο σπίτι του τριήμερο ερωτικό party, το οποίο διαφήμισε σε διάφορα site και στα social media.

Μάλιστα ο 63χρονος προέτρεπε τους καλεσμένους να φέρουν και φίλους τους. Όσοι ήθελαν να παρευρεθούν στο εν λόγω party μπορούσαν να μην δηλώσουν το κανονικό τους όνομα, γεγονός που δυσκόλεψε και τις έρευνες της Αστυνομίας.

Από εκεί πέρασαν συνολικά σχεδόν 20 άτομα, με τον 63χρονο να γνωρίζει σύμφωνα με όσα είπε μόνο 4-5 από αυτούς.

O 63χρονος συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί περίπου μία εβδομάδα μετά το party και έντρομος κάλεσε τις Αρχές.

Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκλεψε ένα όπλο, τύπου Glock, που βρίσκονταν στην κρεβατοκάμαρα του, γεγονός που τον πανικόβαλε!

Σκάνδαλο με «άτακτη» νοσοκόμα! Έκανε τοξικολογικές και έδειξαν ότι...

Μια νοσοκόμα ισχυρίστηκε ότι το «ιδρωμένο σεξ» με έναν χρήστη κοκαΐνης, ήταν υπεύθυνο για το γεγονός ότι τα αποτελέσματα ενός τεστ για να ναρκωτικά που έκανε, ήταν θετικά. Δείτε άλλη μια απίστευτη ιστορία μιας νοσοκόμας!

Η Tara Seymour, η είναι ήταν νοσοκόμα από το 2011, ισχυρίστηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με έναν «πολύ ιδρωμένο» άντρα χωρίς αντισύλληψη και ότι δεν χρησιμοποίησε το μπάνιο πριν κάνει το τεστ ναρκωτικών λίγες ώρες αργότερα.

Η χημική παθολόγος Julia Chang, ωστόσο, δήλωσε ότι η πιθανότητα η γυναίκα να έχει κοκαΐνη στο σύστημά της μόνο από το σεξ, ήταν «εντελώς απίθανη».

Η Chang, θα έπρεπε να είχε πάρει 482 γραμμάρια σπέρματος ή ιδρώτα για να έχει τα αποτελέσματα που είχε στο τεστ και είπαν ότι δεν βρέθηκε σπέρμα στο δείγμα ούρων που χρησιμοποιήθηκε κατά το τεστ.

Η γυναίκα, εμφανίστηκε ενώπιον του αστικού και διοικητικού δικαστηρίου της Βικτώριας για να υποστηρίξει την υπόθεσή της, αν και το δικαστήριο εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με την ιστορία της.

«Πριν από την παρουσίαση των στοιχείων μας, η κα Seymour δεν είχε πει στο συμβούλιο ότι είχε σεξουαλική επαφή το πρωί της 16ης Νοεμβρίου 2016. Αναφέρθηκε μόνο το βράδυ της 15ης Νοεμβρίου 2016», δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος Heather Lambrick.

Η Seymour παραδέχθηκε ότι είχε πάρει ναρκωτικά σε διακοπές της στην Ταϊλάνδη και σε ένα πάρτι, αλλά αρνήθηκε πεισματικά ότι είχε πάρει οτιδήποτε πριν από το τεστ ναρκωτικών.

Σκάνδαλο με «άτακτη» νοσοκόμα! Έκανε τοξικολογικές και έδειξαν ότι...

«Δεν καταλαβαίνουμε, αν έχει παραιτηθεί από τα ναρκωτικά ή είναι περισσότερο ψυχαγωγικός χρήστης ναρκωτικών, πώς δεν μπορούσε να απέχει από τη χρήση ναρκωτικών, ακόμη και υπό συνθήκες όπου ήξερε ότι θα τεστάρονταν», δήλωσε ο Lambrick.
«Υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι για να μην υπάρχει ανοχή: Οι νοσηλευτές, πέρα από πολλά άλλα επαγγέλματα, έχουν εύκολη πρόσβαση στα ναρκωτικά και οι πιθανότητες για κακοποίηση πρέπει να παρακολουθούνται προσεκτικά.

Ο τρόπος με τον οποίο η κα Seymour ασκεί νοσηλευτική φροντίδα, μπορεί να μην είναι ικανοποιητικός», είπε.

Πολλοί αναγνώστες εξέφρασαν τις σκέψεις τους σχετικά με τους ισχυρισμούς της γυναίκας, αφού η ιστορία της έγινε viral.

«Ακόμη ένας χρήστης ναρκωτικών που εργάζεται σε νοσοκομειακό περιβάλλον… βασικά», σχολίασε ένας αναγνώστης στο Facebook.«Λοιπόν, αυτή είναι μια BS ιστορία», πρόσθεσε ένας άλλος.