Φρίκη! Κροκόδειλος κατασπάραξε 10χρονο μπροστά στους γονείς του!

Εντοπίστηκε μόνο το κεφάλι και το πόδι του...

Φρίκη! Κροκόδειλος κατασπάραξε 10χρονο μπροστά στους γονείς του!

Την απόλυτη φρίκη έζησαν όσοι είδαν με τα μάτια τους το τραγικό γεγονός. Κροκόδειλος κατασπάραξε 10χρονο μπροστά στους γονείς του στις Φιλιππίνες.

Το 10χρονο αγόρι βρισκόταν πάνω σε βάρκα μαζί με τον πατέρα του, όταν ένας τεράστιος κροκόδειλος πετάχτηκε, τραβώντας το και παρασέρνοντάς στα νερά.

Δυστυχώς από το παιδί εντοπίστηκε μόνο το κεφάλι και ένα πόδι ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στα πολύ επικίνδυνα νερά για να εντοπίσουν και άλλα μέρη.

Στο νοσοκομείο 10χρονος! Έπινε ανεξέλεγκτα αλκοόλ!

Οι Αρχές αναφέρουν πως το μεγάλο πρόβλημα, το οποίο προκαλεί και τις επιθέσεις των κροκοδείλων, είναι ο υπερπληθυσμός των Φιλιππίνων, καθώς οι κάτοικοι ολοένα και πλησιάζουν στα μέρη όπου ζουν οι κροκόδειλοι.

Φρίκη! 20χρονος σκότωσε γυναίκα και αμέσως μετά έβγαλε... σέλφι! (Βίντεο)

Φρίκη! 20χρονος σκότωσε γυναίκα και αμέσως μετά έβγαλε... σέλφι!

Το αρρωστημένο του χαρακτήρα του 20χρονου Μέρτ Νέι ο οποίος πρώτα σκότωσε μια 24χρονη κοπέλα πριν να βγει στους δρόμους του Σίδνεϊ το πρωί της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) κρατώντας ένα μαχαίρι και φωνάζοντας «ο Αλλάχ είναι μεγάλος (Αλλάχου Άκμπαρ)» αποτυπώνει το βίντεο που εξασφάλισε το αυστραλιανό δίκτυο Channel Seven.

Στο βίντεο φαίνεται ο Νέι λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι (ώρα Αυστραλίας) να κρατάει ένα κινητό και να βγάζει selfie ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε κόψει τον λαιμό της 24χρονης Μικαέλα Νταν, που εργαζόταν ως συνοδός.

Στο ίδιο βίντεο ο 20χρονος φαίνεται να φοράει τελικά μια κουκούλα πριν να βγει στον δρόμο και να μαχαιρώσει μια 41χρονη γυναίκα πριν, τελικά, να εξουδετερωθεί από περαστικούς.

Οι σελίδες της άτυχης 24χρονης στα social media δείχνουν ότι ταξίδευε συχνά στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τη Σρι Λάνκα. Στο παρελθόν σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ και είχε μία αδερφή.

Η μητέρα της 24χρονης περιέγραψε την κόρη της στο 9 News ως «μια όμορφη και τρυφερή κοπέλα» που αγαπούσε τη γνώση και τα ταξίδια.

Φρίκη! 20χρονος σκότωσε γυναίκα και αμέσως μετά έβγαλε... σέλφι! (Βίντεο)

Η σορός της κοπέλας βρέθηκε στο διαμέρισμά της, κατά την έρευνα των Αρχών στην περιοχή, μία ώρα μετά την αιματηρή επίθεση.

Την Τετάρτη, η οικογένεια της κοπέλας ζήτησε από τον κόσμο, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η αστυνομία, να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή του θύματος και τον πόνο των δικών της ανθρώπων.

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η νεαρή γυναίκα ήρθε σε επαφή με τον δράστη, και πώς κατέληξε να χάσει τη ζωή της από τα χέρια του, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Νέι να επισκέφθηκε το διαμέρισμα του θύματος ως «πελάτης».

Φρίκη! 20χρονος σκότωσε γυναίκα και αμέσως μετά έβγαλε... σέλφι! (Βίντεο)

Πηγή: protothema.gr

Σοκ! 11χρονος σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι την γιαγιά του και... αυτοκτόνησε!

Σοκ προκαλεί η είδηση 11χρονου αγοριού που σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι την γιαγιά του, καθώς του ζητούσε επίμονα να τακτοποιήσει το δωμάτιο του, ενώ εκείνος αρνιόταν.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Αριζόνα στις Ηνωμένες Πολιτείας της Αμερικής, το αγόρι μετά την δολοφονία της γιαγιάς του αυτοκτόνησε.

Ο 11χρονος σκότωσε την 65χρονη γιαγιά του την ώρα που παρακολουθούσε τηλεόραση μαζί με τον σύζυγο της στο σπίτι τους. Το ζευγάρι είχε την πλήρη κηδεμονία του παιδιού.

Ο σύζυγος της 65χρονης και παππούς του αγοριού, με το που πάτησε την σκανδάλη ο 11χρονος έτρεξε να το κυνηγήσει, όμως εσπευσμένα γύρισε να βοηθήσει την σύζυγο του. Ενώ στο μεταξύ ο εγγονός του αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

«Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο ότι ο εγγονός μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του ή άλλους», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του σερίφη, ο οποίος πρόσθεσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.