Τραγικό ατύχημα για 28χρονη! Έπεσε από πολυθρόνα στην Τήνο και...

Σοκάρει η καταγγελία της!

Τραγικό ατύχημα για 28χρονη! Έπεσε από πολυθρόνα στην Τήνο και...

Τραγικό ατύχημα για 28χρονη σημειώθηκε χτες! Η ίδια έπεσε από πολυθρόνα στην Τήνο και....

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στις 14:00 το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης. Η 28χρονη εκπαιδευτικός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης καταγγέλλει πως η πολυθρόνα δεν ήταν καλά στερεωμένη και σε συνδυασμό με τα πολλά μποφόρ αναποδογύρισε.

Σοβαρό τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος: Ένας εγκλωβισμένος στα συντρίμμια!

Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο κέντρο υγείας του νησιού για τις πρώτες βοήθειες και στη κατόπινα νοσηλεύτηκε για έξι ημέρες στο Ασκληπιείο της Βούλας, απ΄όπου πήρε εξιτήριο χθες. Και όμως η περιπέτειά της δεν τελειώνει εδώ, καθώς θα πρέπει να μείνει τρεις μήνες σε ακινησία καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Τραγικό ατύχημα για 28χρονη! Έπεσε από πολυθρόνα στην Τήνο και...

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και την έχει αναλάβει δικηγόρος. Η κοπέλα ζητά την ποινική δίωξη των υπευθύνων για τα ελλιπή μέτρα προφύλαξης καθώς όπως είπε, «έπρεπε να είχαν περιφράξει τον χώρο και να υπήρχε προειδοποιητική ταμπέλα».

Με πληροφορίες από STAR

Σοκ στην Κοζάνη! Άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Σοκ έχει προκληθεί στην Κοζάνη, όπου άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ο 69χρονος άντρας φαίνεται πως έχει τραυματιστεί στα δυο πόδια και στο κεφάλι.

Σοκ: Ατύχημα για τον πασίγνωστο πολιτικό και Πρόεδρο! Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο!

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η πτώση ήταν ατύχημα, και πως ο άντρας προσπαθούσε να μπει στο διαμέρισμά του, καθώς είχε ξεχάσει το κλειδί της εισόδου στη Χαλκιδική, όπου βρισκόταν προηγουμένως με την οικογένειά του.

Σοκ στην Κρήτη! 2χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη, η είδηση ότι 2χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας! Δυστυχώς δεν είναι το μόνο περιστατικό...

Στη Μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗνοσηλεύονται δύο μικρά παιδιά μετά από ατυχήματα.

Το πρώτο είναι ένα δίχρονο αγοράκι, το οποίο άγνωστο πως, έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Πέραμα Μυλοποτάμου το βράδυ της Κυριακής.

8χρονη πήγε για εγχείρηση και πάγωσαν οι γιατροί! Τι έβγαλαν από το στομάχι της;


Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και από εκεί, εσπευσμένα τα μεσάνυχτα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά επίσης σε αγοράκι από το Ηράκλειο, επίσης περίπου δύο ετών, το οποίο έπεσε από το καρεκλάκι του μέσα στο σπίτι. Και αυτό νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή.


Οπως είπε στο ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης, το νοσοκομείο δέχεται, τους καλοκαιρινούς μήνες, πολλά περιστατικά με παιδιά τα οποία τραυματίζονται σε διάφορα ατυχήματα.


Πηγή: ekriti