Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο!

Τον βρήκαν νεκρό στο μπαλκόνι ξενοδοχείου!

Σοκ στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο!

Σοκ! Αυτοκτόνησε χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο σε ξενοδοχείο στην Κρήτη. Οι λεπτομέρειες του απονενοημένου πραγματικά σοκάρουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Βρετανός, που αντιμετώπιζε σοβαρά ως φαίνεται προβλήματα, έπεσε νεκρός αφού για αρκετή ώρα χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο!

Ένοικοι που είδαν τον ηλικιωμένο, άμεσα ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου κι εκείνοι, με τη σειρά τους, την αστυνομία.

Σοκ! Αυτοκτόνησε ο Τζέφρι Επσταϊν!

cretalive.gr

Θρήνος στο Ηράκλειο! Αυτοκτόνησε και άφησε πίσω τα παιδιά του!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στο Ηράκλειο, με τον άντρα που αυτοκτόνησε και άφησε πίσω τα παιδιά του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 74χρονο άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία αποθήκη στο χωριό Σταυράκια. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωσε με τους κατοίκους να ειδοποιούν τις αρχές με άνδρες της αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής να σπεύδουν στην περιοχή.

Η πρώτη αυτοψία έδειξε πως πρόκειται για αυτοκτονία πιθανότατα με μαχαίρι ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Ρατσιστής πυροβόλησε μετανάστη και μετά αυτοκτόνησε!


Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο 74χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του καθώς δεν υπάρχουν πληροφορίες πως ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα.

cretapost.gr

Νέα αυτοκτονία σοκάρει την Χίο!

Νέα αυτοκτονία που μόλις έγινε γνωστή, σοκάρει την Χίο! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Τέλος στη ζωή του με τη χρήση κυνηγετικού όπλου έθεσε 75χρονος συνταξιούχος πρώην έμπορος υποδημάτων στην περιοχή του Λατομείου.

Σε σοκ η Πάτρα! Αυτοκτόνησε με υγραέριο ο...

Για το περιστατικό κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ αλλά για τον 75χρονο δεν υπήρχε καμία ελπίδα αφού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σπίτι του. Η ακριβής ώρα θανάτου του θα γίνει γνωστή από την νεκροψία.


Πηγή: https://www.politischios.gr

Τραγωδία στον Πύργο: Τον βρήκαν κρεμασμένο οι κόρες του!

Τραγωδία στον Πύργο! Τον βρήκαν κρεμασμένο σε ένα δέντρο, στο χωράφι του, οι κόρες του!

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Πύργου.

Ένας 76χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, έβαλε τέλος στη ζωή του δια του απαγχονισμού. Το πιο τραγικό σημείο της υπόθεσης είναι πως - σύμφωνα με πληροφορίες - νεκρό τον εντόπισαν στο κτήμα του στο Κολίρι, οι δύο του κόρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr ο 76χρονος είχε φύγει από το σπίτι του γύρω στις πέντε το απόγευμα ενημερώνοντας τις κόρες του πως θα μεταβεί στο χωράφι του στο Κολίρι να ποτίσει τα δέντρα του.

Οι ώρες πέρασαν και μόλις σκοτείνιασε, αφού δεν είχε επιστρέψει, οι κόρες του τον αναζήτησαν προς το κτήμα. Όταν έφτασαν εκεί βρέθηκαν μπροστά σε ένα τραγικό θέαμα. Ο πατέρας τους ήταν νεκρός, έχοντας απαγχονιστεί από δέντρο στο χωράφι.

Οι δύο γυναίκες προσπαθώντας να συνέλθουν από το αρχικό σοκ κάλεσαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πολύ δύσκολες, καθώς οι δύο του κόρες δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα είχαν συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές εντόπισαν σημείωμα που είχε αφήσει πίσω του ο αυτόχειρας.

Πηγή: protothema.gr