Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός σε φωτιά ο Τάσος Γιάνναρος!

Έχασε τη μάχη με τη ζωή...

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός σε φωτιά ο Τάσος Γιάνναρος!

Τραγωδία! Δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη ο Τάσος Γιάνναρος, ο 70χρονος που χθες το πρωί υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι του στον Πύργο.

Παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την διακομιδή του από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, τα εγκαύματα που είχε υποστεί ο ηλικιωμένος άντρας ήταν εκτεταμένα και χρειάστηκε η μεταφορά του στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελεύσινάς.

Η κηδεία του θα γίνει στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Παλαιοβαρβάσαινας αύριο στις 7 το απόγευμα.

Πηγή: ilialive.gr

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός στα 33 του ο Γιώργος Κολώκας!

Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλεία, αφού ο Γιώργος Κολώκας, βρέθηκε νεκρός στα 33 του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον Γιώργο εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του, το πρωί του Σαββάτου οι δικοί του άνθρωποι στο σπίτι του όπου είχε γυρίσει λίγες ώρες πριν, από τη συναυλία του Βασίλη Τερλέγκα που πραγματοποιήθηκε στη περιοχή στην οποία και διασκέδασε με φίλους και συγγενείς.

Ο Γιώργος ήταν από τους πολύ αγαπητούς νέους της Νέας Φιγαλείας γνωστός σε όλη τη νότια Ηλεία, για το χαμόγελό του και την αγάπη του για το χωριό του τη Ζούρτσα, όπως έλεγε. Μόλις η είδηση διαδόθηκε στη περιοχή, πολλοί δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, μέχρι που το επιβεβαίωσαν οι δικοί του άνθρωποι και να βυθίσει την περιοχή στο πένθος.

Νέα αυτοκτονία σοκάρει την Χίο!

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός στα 33 του ο Γιώργος Κολώκας!

Ήταν ποδοσφαιριστής του Α.Ο Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας, πολύ αγαπημένος στις τάξεις της ομάδας, ενώ διέθετε και γνωστή οικογενειακή επιχείρηση στη κεντρική πλατεία Νέας Φιγαλείας.

Για το λόγο αυτό αναβλήθηκαν όλες οι εκδηλώσεις στη Νέα Φιγαλεία και τη Φασκομηλιά, ενώ σύσσωμα τα ΔΣ του συλλόγων - φορέων και σωματείων της περιοχής εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην οικογένειά του.

Μετά την νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του Γιώργου, ενώ στη νεκρώσιμο ακολουθία αναμένεται να δώσουν το παρών εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς.

Πηγή: Ilialive.gr

Σπαραγμός και οδύνη για τον 42χρονο Δημήτρη Κάζη! Εκλιπαρούσε μέχρι τέλους να ζήσει...

Σπαραγμός και οδύνη για τον 42χρονο Δημήτρη Κάζη που πέθανε τόσο νωρίς! Ο ίδιος, εκλιπαρούσε μέχρι τέλος να ζήσει αλλά δεν εισακούστηκε!

O επιστήμονας από τη Θεσσαλονίκη, αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρό πρόβλημα υγείας και έψαχνε συμβατό δότη ήπατος προκειμένου να μεταμοσχευθεί αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

Ο Δημήτρης πέθανε και η κηδεία του έγινε προχθές στη Θεσσαλονίκη. Ο δραστήριος διεθνολόγος με τη βοήθεια των γιατρών του έψαχνε για συμβατό δότη και τον Ιούλιο έγραψε μια επιστολή που συγκλονίζει:

«Παιδιά γειά σας,
δυστυχώς φεύγω και φεύγω πικραμένος. Ζήτησα την βοήθεια σας και δεν ανταποκριθήκατε, κανείς δεν νοιάστηκε ούτε καν μου τηλεφώνησε, ούτε ζήτησε να πάρει πληροφορίες από τους γιατρούς.
Γνωρίζω ότι είναι μια δύσκολη απόφαση και ότι εκ πρώτης φοβίζει αλλά όταν φτάνεις στο τελικό σημείο που έχεις να ζυγίζεις την ζωή ενός ανθρώπου-φίλου με μία ταλαιπωρία δύο εβδομάδων το πολύ η ζυγαριά νόμιζα πως εύκολα θα έγερνε…
Καταρχήν οποίος ερχόταν εδώ θα έλυνε τις απορίες του διότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από τους διαφορους αφηρημένους οδηγούς του Ίντερνετ.
Ο γιατρός είναι μοναδικός στον κόσμο και κορυφή καθώς εδώ και 4,5 χρόνια(2500 μεταμοσχεύσεις) δεν έχει καμία αποτυχία-απώλεια.
Επίσης μετά την άφιξη του από εδώ κανείς δεν είναι ακόμη υποψήφιος δότης. Αυτό το αποφασίζουν οι γιατροί αφού εξετάσουν όλες τις παραμέτρους.
Σας φιλώ και περιμένω έστω την τελευταία στιγμή την ανταπόκριση σας.
Το email μου είναι…

Δώστε μου την ευκαιρία να ζήσω.

Δημήτρης

Σπαραγμός και οδύνη για τον 42χρονο Δημήτρη Κάζη! Εκλιπαρούσε μέχρι τέλος να ζήσει...

Ο Δημήτρης Κάζης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν διεθνολόγος και ίδρυσε το Κέντρο Διεθνούς Πολιτικής στη Θεσσαλονίκη.Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Εντάξει» του Σταύρου Καλαφάτη