Πυρκαγιά πριν από λίγο στην Κοζάνη!

Καίγεται δασική έκταση!

Πυρκαγιά πριν από λίγο στην Κοζάνη!

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στο χωριό Ελάτη Κοζάνης, του δήμου Σερβίων που ξέσπασε πριν από λίγο.. Στο σημείο επιχειρούν δύο οχήματα της πυροσβεστικής και ένα πεζοπόρο τμήμα, με συνολικά 14 άνδρες.

Η φωτιά καίει δασική περιοχή με πουρνάρια και βελανιδιές σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της Ελάτης, αλλά βρίσκεται μακριά από την κοινότητα.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας Ανδρέα Παπαζαχαρία, έχουν περιοριστεί τα δύο μέτωπα της φωτιάς και με την άπνοια που υπάρχει στην περιοχή ελπίζουν ότι θα τη θέσουν σύντομα υπό έλεγχο. Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός σε φωτιά ο Τάσος Γιάνναρος!

Επικίνδυνη πυρκαγιά στην Κρήτη! Πνέουν ισχυροί άνεμοι!

Επικίνδυνη πυρκαγιά ξέσπασε στην Κρήτη, αφού στην περιοχή της Ιεράπετρας πνέουν ισχυροί άνεμοι, κάτι που κάνει πολύ δύσκολη την κατάσβεση.

Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Κυριακής στην αγροτική περιοχή Γαβρήλι - Κοπάνες Δημοτικής Κοινότητας Μύρτου - Ιεράπετρας, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν ισχυρές δυνάμεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Κλιμακίων του Νομού Λασιθίου

Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Μάλιστα, στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετέχουν και δυο ελικόπτερα λόγω των ισχυρών ανέμων

Ξέσπασε φωτιά στην Κέρκυρα! Τι λένε οι πληροφορίες;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το neakriti.gr καίγονται και θερμοκήπια ενώ η πυρκαγιά θεωρείται επικίνδυνη λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Φωτιά και στην Σπάρτη! Καίγεται έκταση σε δύσβατη περιοχή!

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στη Λακωνία για την κατάσβεση φωτιάς σε χωριό έξω από τη Σπάρτη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε δύσβατη περιοχή στα Πικουλιάνικα Λακωνίας, χωρίς να απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν με 8 οχήματα και 18 άνδρες, καθώς και πεζοπόρο τμήμα 6 πυροσβεστών, ενώ τις προσπάθειές τους συνδράμουν από αέρος δύο αεροσκάφη τύπου «Πεζετέλ». Μάλιστα, νωρίτερα ξέσπασε φωτιά και στην Κέρκυρα.

Φωτιά στην Σπάρτη

Έκτακτο: Φωτιά στην Μάνδρα Αττικής!

Έκτακτο! Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στην Μάνδρα Αττικής

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ερυθρές του δήμου Μάνδρας-Ειδύλλιας σε εξέλιξη αυτήν την ώρα, 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 80 πυροσβέστες, 25 οχήματα, 3 ελικόπτερα -εκ των οποίων το ένα είναι συντονιστικό- 2 αεροσκάφη Καναντέρ και δύο αεροσκάφη Πετζετέλ.

Αυτός είναι ο εμπρηστής της Εύβοιας! 44χρονος και οικογενειάρχης!