Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χωρίς ρεύμα σήμερα η Χαλκιδική! Αναλυτικά οι περιοχές!

Για 6 ολόκληρες ώρες!

Χωρίς ρεύμα σήμερα η Χαλκιδική! Αναλυτικά οι περιοχές!
Ενημέρωση 19.08.2019 09:38

Χωρίς ρεύμα θα είναι σήμερα η Χαλκιδική, για 6 ολόκληρες ώρες! Δείτε αναλυτικά τις περιοχές...

Πιο συγκεκριμένα, χωρίς ρεύμα θα μείνει σήμερα Δευτέρα 19 Αυγούστου περιοχή στον δήμο Πολυγύρου, στη Χαλκιδική.

ΔΕΗ: Πότε ξεκινάει η εφαρμογή του θερινού ωραρίου;


Συγκεκριμένα, θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος από τις 8.00 έως τις 14.00, στην εξής περιοχή: ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΗ - - ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΤΕΟ [ΜΑΧΑΙΡΑ ] - - ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ - - ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ.


Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Ραφήνα!

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκε από τις 15:00 στη Ραφήνα και τη Νέα Μάκρη

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων που επικαλείται το irafina.gr, τα προβλήματα παρουσιάζονται στην Καλλιτεχνούπολη, την Διασταύρωση το Νέο Βουτζά και τη Νέα Μάκρη.


Σημειώνεται οι κάτοικοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΔΕΗ, ώστε να πληροφορηθούν τους λόγους και την χρονική έκταση της διακοπής.

Επίσης οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς δεν λειτουργούν τα φανάρια στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΗ έσκασε μόλις, και αναφέρει ότι έρχονται μεγάλες διακοπές ρεύματος στην Αττική!

Όπως είπε στο protothema.gr o πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, εκτός λειτουργίας είναι η γραμμή μέσης τάσης Σπάτα-Λούτσα και η γραμμή Νέα Μάκρη-Βουτζάς, βλάβες που επηρεάζουν την ανατολική Αττική.


Προβλήματα με διακοπές ρεύματος υπάρχουν και σε περιοχές στο Χαϊδάρι, το Περιστέρι και το Αιγάλεω λόγω ζημιάς σε μετασχηματιστή στο Αιγάλεω ενώ διακοπές ρεύματος σημειώνονται και σε περιοχές των βορείων προαστίων.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με διακοπές ρεύματος στην Αττική μετά από αυτές που σημειώθηκαν την Κυριακή λόγω των βλαβών που προκλήθηκαν στο δίκτυο καλωδίωσης από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά


Ο κ. Μανιάτης επισημαίνει, επίσης, ότι ο Διαχειριστής Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας που έχει την αρμοδιότητα των γραμμών και των υποσταθμών μέσης και χαμηλής τάσης παρουσιάζει τεράστιες ελλείψεις υλικών και προσωπικού.

Το αποτέλεσμα σύμφωνα με τον ίδιο είναι να μη γίνεται σωστή συντήρηση του δικτύου και με τις πρώτες ακραίες καιρικές συνθήκες να εκδηλώνονται διακοπές ρεύματος.

Ο κ. Μανιάτης μιλώντας στα «Νέα» αναφέρει ότι από το σύνολο του προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ «οι τεχνίτες είναι γύρω στους 2.000 και δεν αρκούν για τη συντήρηση του δικτύου διανομής και την αποκατάσταση βλαβών.

Ιδίως στη θερινή περίοδο για προληπτικούς λόγους πολλοί συνάδερφοι μας μετακινούνται στα νησιά γα την κάλυψη των αυξημένων αναγκών ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η άμεση επέμβαση σε περιπτώσεις βλαβών».

Ο ίδιος κάνει γνωστό ότι αποχωρεί μεγάλος αριθμός προσωπικού και μόνο πέρυσι έφυγαν οικειοθελώς περίπου 300 άτομα που είναι στα όρια της συνταξιοδότησης. Οι εργαζόμενοι που μένουν πίσω είναι μεγάλης ηλικίας καθώς δεν έχουν γίνει προσλήψεις νέων.

Και όλα αυτά με τη ΔΕΗ να απειλείται ακόμα και με «ξαφνικό θάνατο» μετά τα πολύ κακά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του έτους.

Η οικονομική διευθύντρια της επιχείρησης ενημέρωσε, σύμφωνα με την Καθημερινή, τη διοίκηση και τους γενικούς διευθυντές τα προβλήματα που δημιουργούνται καθώς κατά τις ίδιες πληροφορίες τους έθεσε θέμα δυνατότητας ανταπόκρισης στις υποχρεώσεις προς προμηθευτές, εργολάβους και φορείς της αγοράς μετά τον Αύγουστο.

Το πρώτο τρίμηνο φέρεται να έχει κλείσει με καθαρές ζημιές ύψους 254 εκατ. ευρώ και αρνητικό αποτέλεσμα 80 εκατ. ευρώ ακολουθώντας τις ζημιές κοντά 1 δισ. ευρώ για το 2018.

Αυτή τη στιγμή γίνεται «αγώνας δρόμου» προκεμένου να διασφαλιστεί ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί ένα ποσό της τάξης των 300 εκατ. ευρώ προκειμένου να μην ενεργοποιηθούν ρήτρες για άμεση επιστροφή δανείων.

ΔΕΗ: Πότε ξεκινάει η εφαρμογή του θερινού ωραρίου;

Πότε ξεκινάει η εφαρμογή του θερινού ωραρίου;

Από 1η Μαΐου θα αρχίσει η εφαρμογή για το νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ.

Το ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα της ΔΕΗ θα είναι συνεχές από τις 11 το βράδυ τις 7 το πρωί, όπως υπενθυμίζει η ΔΕΗ με σχετική ανακοίνωση.

Το θερινό ωράριο θα ισχύσει ως τις 31 Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα καταστήματα της ΔΕΗ καθώς και στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ dei.gr/el και του ΔΕΔΔΗΕ deddie.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μεγάλη προσοχή! Η ΔΕΗ εξέδωσε έκτακτη είδηση για τους λογαριασμούς

ΔΕΗ: Νέες θέσεις εργασίας! Ποιες οι προϋποθέσεις;

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr

Share