Πόρτο Χέλι: Ραγδαίες εξελίξεις με τον χειριστή του ταχύπλου! Γάλλος κροίσος με περιουσία 33 δισ!

Από τις πιο γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες!

Πόρτο Χέλι: Ραγδαίες εξελίξεις με τον χειριστή του ταχύπλου! Γάλλος κροίσος με περιουσία 33 δισ!

Ραγδαίες εξελίξεις με τον χειριστή του ταχύπλου της τραγωδίας στο Πόρτο Χέλι! Είναι Γάλλος κροίσος με περιουσία 33 δισεκατομμύρια.

Πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της Γαλλίας, με εκτιμώμενη περιουσία 33 δισεκατομμυρίων ευρώ, που μάλιστα κατέχει πολύ γνωστή αλυσίδα με καταστήματα στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι ο 44χρονος Γάλλος χειριστής μετά το δυστύχημα στην Ελλάδα,πλήρωσε εγγύηση και πήγε σπίτι του, ενώ οι συγγενείς των θυμάτων τονίζουν ότι «θα κινηθούμε νομικά».

Ο γόνος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες της Γαλλίας, είναι ο 44χρονος ο οποίος χειριζόταν το μοιραίο ταχύπλοο σκάφος που παρέσυρε στο θάνατο δύο αδέρφια, ηλικίας 60 και 70 ετών, στο Πόρτο Χέλι και έστειλε το νοσοκομείο, σοβαρά τραυματισμένη την 60χρονη αδερφή τους.

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι! Μαρτυρία που «καίει» τον χειριστή του ταχύπλοου!

Οι πρόγονοί του, τη δεκαετία του ’60 ίδρυσαν τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας ενώ σήμερα, η οικογένειά του θεωρείται μια από τις επιχειρηματικές αυτοκρατορίες της χώρας, ελέγχοντας μεταξύ άλλων και πολύ γνωστή επιχείρηση οικιακών ειδών που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα αλλά και αλυσίδες πώλησης ηλεκτρονικών ειδών και ρούχων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "RealNews", η οικογένεια του 44χρονου Γάλλου χειριστή του ταχύπλοου, που «υπέγραψε» την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι, έχει περιουσία 33 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Η απόφαση του εισαγγελέα για τον χειριστή! Έσκασε τώρα!

Ραγδαίες εξελίξεις με την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι! Η απόφαση του εισαγγελέα για τον χειριστή! Έσκασε τώρα!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του ταχύπλοου που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα στο Θύνι Αργολίδας, στο Πόρτο Χέλι, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Νίκο Εμμανουηλίδη ο 44χρονος Γάλλος αφέθηκε ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με περιοριστικούς όρους την εμφάνιση του κάθε μήνα στην Πρεσβεία της Γαλλίας στο Βέλγιο και την καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ.

Ο 44χρονος που κατηγορείτο για διατάραξη υδάτινων συγκοινωνιών και για διπλή ανθρωποκτονία εξ αμέλειας και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια, μέσω του συνηγόρου εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για το θάνατο των δύο άτυχων συνανθρώπων του και τον τραυματισμό της γυναίκας.

Στο μεταξύ αρνητικό ως προς την κατανάλωση αλκοόλ ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το δείγμα αίματος που ελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι από τον 44χρονο χειριστή του ταχύπλοου που εμπλέκεται στο ναυτικό δυστύχημα.

Σημειώνεται πως το δείγμα ελήφθη σχεδόν 16 ώρες μετά το περιστατικό ενώ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, δεν προκύπτει να είχε γίνει χρήση οποιασδήποτε άλλης ουσίας.

Πηγή: protothema.gr