Φωτιά στην Εύβοια: Αυτός είναι ο εμπρηστής; Οι πρώτες δηλώσεις του!

Τι ισχυρίζεται ο ίδιος;

Φωτιά στην Εύβοια: Αυτός είναι ο εμπρηστής; Οι πρώτες δηλώσεις του!

Αυτός είναι ο εμπρηστής της φωτιάς στην Εύβοια; Τι δηλώνει ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του άνδρα τον θέλει να βρίσκεται στο χωριό του την ώρα εκδήλωσης της φωτιάς ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν στο χωριό Κατούνια, 25 χιλιόμετρα μακριά από τον οικισμό Σταυρός.

Ο ίδιος ο 33χρονος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν της καταστροφικής πυρκαγιάς. Όπως είπε, δεν είχε καμία σχέση με τη φωτιά, καθώς δεν βρισκόταν στην περιοχή αλλά στα Κατούνια με συγγενικά του πρόσωπα.

«Με πήγαν στο Τμήμα κάτω για να εξηγήσω που ήμουν και αυτά… Τι ώρες και τέτοια…Έγινε την Τρίτη αυτό και ήρθαν επειγόντως να μου μιλήσουν…Τους είπα ότι ήμουν στα Κατούνια με τον θείο και τη θεία μου. Μαζί πηγαίναμε, μαζί γυρίζαμε. Κατεβαίναμε από τον Άγιο Ιερεμία και βλέπαμε τους καπνούς. Μου λέει: Ξέρεις τίποτα; Του λέω: Όχι, πρώτη φορά το βλέπω…», υποστηρίζει ο 33χρονος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το όνομά του ενεπλάκη στην υπόθεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της 13ης Αυγούστου λόγω καταδίκης του το 2018 για εμπρησμό από πρόθεση στην ίδια περιοχή, μετά από διαπληκτισμό που είχε με μια γειτόνισσά του. Για τους ακόμη οκτώ εμπρησμούς που έχει κατηγορηθεί, ο 33χρονος ισχυρίζεται ότι ομολόγησε μετά από πιέσεις.

Πηγή: CNN

Φωτιά Εύβοια: H φωτογραφία "γροθιά στο στομάχι" του σκύλου που κάηκε ζωντανός!

H φωτογραφία "γροθιά στο στομάχι" του σκύλου που κάηκε ζωντανός στην φωτιά που καίει εδώ και τρεις ημέρες στην Εύβοια, συγκλονίζει.

Καμένα δέντρα, ζώα και σπίτια άφησε πίσω η πύρινη λαίλαπα που καίει από την Τρίτη με τους Πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Ένα απέραντο μαύρο τοπίο είναι το κάποτε καταπράσινο δάσος. Δυστυχώς, πολλά ζώα δεν κατάφεραν να σωθούν.

Μια φωτογραφία ενός καμένου σκύλου, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζει.

Φωτιά Εύβοια καμένος σκύλος