Τροχαίο Βούλα: Εικόνα σοκ από το σημείο!

Νεκρός ένας οδηγός!

Τροχαίο Βούλα: Εικόνα σοκ από το σημείο!

Εικόνα σοκ από το σημείο του τροχαίου στην παραλιακή λεωφόρο στη Βούλα έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο τροχαίο έχουν εμπλακεί ένα φορτηγό όχημα του Δήμου και μια μοτοσυκλέτα, στη συμβολή των οδών Καρμανλή και Ζεφύρου.

Νεκρός είναι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο, μετά τη μεταφορά του στο Ασκληπιείο Βούλας. Το όχημα του δήμου κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όταν καρφώθηκε πάνω με μεγάλη ταχύτητα η μοτοσυκλέτα.

Εικόνα σοκ από το τροχαίο στη Βούλα

Πηγή - φωτό: notia.gr

Σοκ! Βρέθηκε νεκρός γνωστός υπουργός σε τροχαίο! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Σοκ! Βρέθηκε νεκρός γνωστός υπουργός σε τροχαίο! Τι συνέβη;

Νεκρός ανασύρθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Δευτέρας στην επαρχία Βαν ο υφυπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκίας Χαλούκ Ντουρσούν.

Ο Αχμέτ Χαλούκ Ντουρσούν βρισκόταν στην επαρχία Μους για να παραστεί στις εκδηλώσεις για την επέτειο από τη Μάχη του Μαντζικέρτ (1071) μεταξύ των Σελτζούκων και της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε μια ιστορική τοποθεσία στην επαρχία Μπιτλίς.

Μετά τη αναχώρησή του από την Μπιτλίς, το όχημα στο οποίο επέβαινε βγήκε από τον δρόμο σε μια περιοχή της γειτονικής επαρχίας Βαν. Άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Το TRT δεν διευκρίνισε τα αίτια του δυστυχήματος. Αντίθετια με το Demirören News Agency μετέδωσε ότι το αυτοκίνητο έπεσε σε λακούβα και ο οδηγός του έχασε τον έλεγχό του.

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός!

Ο Ντουρσούν ήταν 62 ετών, σύμφωνα με την προσωπική ιστοσελίδα του. Διορίστηκε υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού τον Ιούλιο του 2018.

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε μέσω Twitter ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. «Με μεγάλη μου θλίψη πληροφορήθηκαον τον θάνατο του Αχμέτ Χαλούκ Ντουρσούν, του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού. Είθε ο Αλλάχ να τον ευλογεί για τις μοναδικές υπηρεσίες και τη συνεισφορά του στη χώρα μας» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

Πηγή: protothema.gr

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια! Άφησε την τελευταία της πνοή μητέρα 2 παιδιών!

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια! Άφησε την τελευταία της πνοή μητέρα 2 παιδιών!

Τραγικό δυστύχημα με θύμα μία 42χρονη γυναίκα, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο δρόμο Κύμης - Χανίων Αυλωναρίου στην Εύβοια.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 11:20' μηχανή εμβολίστηκε από φορτηγό που οδηγούσε 22χρονος, λίγο έξω από την Πλατάνα, με αποτέλεσμα οι δύο αλλοδαποί επιβάτες της ηλικίας 42 ετών, να βρεθούν στο οδόστρωμα.

Δυστυχώς η συνοδηγός της μηχανής, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, βρέθηκε στην πορεία έτερου οχήματος, που ακολουθούσε με οδηγό επίσης 22χρονο και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Οι δύο επιβάτες της μηχανής σύμφωνα με το ρεπορτάζ επέστρεφαν από τη δουλειά τους και δεν φορούσαν κράνος.

Τραγωδία! Πέθανε 2χρονο κοριτσάκι από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο ενώ η μητέρα του κοιμόταν!

Ο 42χρονος διακομίστηκε αρχικά στο ΓΝ Κύμης και από κει στο ΓΝ Χαλκίδας, χωρίς να θεωρείται σοβαρός ο τραυματισμός του.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το ΑΤ Κύμης που προχώρησε στη σύλληψη και των τριών οδηγών.

Πηγή: protothema.g