Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Κρήτη! Στο νοσοκομείο μια γυναίκα!

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της;

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Κρήτη! Στο νοσοκομείο μια γυναίκα!

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στην Κρήτη. Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε εσπευσμένα μια γυναίκα.

Συγκεκριμένα αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε γκαρσονιέρα 1ου ορόφου πολυκατοικίας. Στο σημείο επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Η ένοικος του διαμερίσματος στην προσπάθεια της να βγει από το σπίτι τραυματίστηκε ελαφρά και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Επικίνδυνη πυρκαγιά στην Κρήτη! Πνέουν ισχυροί άνεμοι!

Από την φωτιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα. Προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου

Πηγή: iefimerida.gr

Συναγερμός στη Κρήτη για μεγάλη πυρκαγιά!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη έπειτα από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή Καραβάδος Ηρακλείου πριν από λίγο σε χορτολιβαδική έκταση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πέμπη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο νησί αυτή την εβδομάδα.

Αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 23 πυροσβέστες με 9 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 πυροσβέστες.

undefined

Έκτακτο: Μεγάλη πυρκαγιά στο Ηράκλειο Κρήτης!

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτική περιοχή του δήμου Γόρτυνας, στο Ηράκλειο Κρήτης, νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Γέννα Μονοφατσίου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποίησαν κάτοικοι που είδαν τους καπνούς.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα, καθώς και δυο αξιωματικοί, ενώ αυτή την ώρα σπεύδει και ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Να σημειωθεί πως αυτή είναι η τρίτη φωτιά που ξέσπασε στην Κρήτη.

Το έργο των πυροσβεστών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Σοκ στην Θεσσαλονίκη! Ξέσπασε φωτιά σε γηροκομείο! Σοβαρά τραυματισμένος ηλικιωμένος!

Σοκ στην Θεσσαλονίκη όταν ξέσπασε φωτιά σε γηροκομείο! Σοβαρά τραυματισμένος ένας ηλικιωμένος!

Η φωτιά ξεκίνησε, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, από το στρώμα του ηλικιωμένου περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το στρώμα του 75χρονου άνδρα, σε γηροκομείο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, τυλίχθηκε στις φλόγες. Μεγάλη φωτιά τώρα στην Τανάγρα!

Αν και λειτούργησε άμεσα το σύστημα πυρόσβεσης του γηροκομείου και η φωτιά σβήστηκε πριν φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική, ο ηλικιωμένος υπέστη εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες ξέσπασε η φωτιά ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.