Τραγωδία! «Χτύπησε» σφοδρή καταιγίδα κι άφησε πίσω της νεκρούς!

Δεκάδες τραυματίες!

Τραγωδία! «Χτύπησε» σφοδρή καταιγίδα κι άφησε πίσω της νεκρούς!

Τραγωδία! «Χτύπησε» σφοδρή καταιγίδα κι άφησε πίσω της νεκρούς!

Ορισμένα από τα θύματα ήταν τουρίστες που έκαναν ορειβασία στο Γκίβοντ, ένα δημοφιλές στους ορειβάτες βουνό, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Το πολωνικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TVN24 μετέδωσε ότι υπάρχουν νεκροί και τουλάχιστον δέκα τραυματίες από σφοδρή καταιγίδα που σημειώθηκε στα όρη Τάτρα της Πολωνίας.

«Δεκάδες άνθρωποι επλήγησαν από αστραπές στην περιοχή του όρους Γκέβοντ. Έχουμε καταγράψει ορισμένους θανάτους σε διάφορες ζώνες των όρων Τάτρας» επισήμανε ο επικεφαλής των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών Γιαν Κρζιστόφ, όπως μεταδίδουν πολωνικά ΜΜΕ, χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένο απολογισμό.

Ασύλληπτη τραγωδία! Ζευγάρι πέθανε μια ημέρα πριν το γάμο του και δεν το κατάλαβε κανείς!

Ελικόπτερο διάσωσης αναζητά θύματα στην περιοχή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν πολωνικά ΜΜΕ, κεραυνός χτύπησε έναν μεγάλο μεταλλικό σταυρό που είχε τοποθετηθεί στην κορυφή του όρους Γκέβοντ, κοντά στο σταθμό Ζακοπάνε κι ενώ στην περιοχή βρισκόταν μια μεγάλη ομάδα τουριστών.

Ο καιρός σημείωσε ραγδαία μεταβολή το μεσημέρι και πυκνά σύννεφα γρήγορα κάλυψαν τον ουρανό. Οι καιρικές συνθήκες παραμένουν άσχημες, εντούτοις ελικόπτερο διάσωσης επιχειρεί ήδη στην περιοχή αναζητώντας τυχόν θύματα.

Πηγή: iefimerida.gr

Ασύλληπτη τραγωδία: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα!

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Τρένο παρέσυρε και σκότωσε άνδρα μπροστά στα μάτια του φίλου του.

Το δυστύχημα συνέβη στη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του Απαλού, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άνδρα, ο οποίος κοιμόταν πάνω στις γραμμές του τρένου, ενώ ο φίλος του πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν υπήκοος Ιρακ και μαζί με τον άλλον παράτυπο μετανάστη ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, είχαν εισέλθει στη χώρα μας από τον Έβρο και κατευθύνονταν προς την ενδοχώρα ακολουθώντας τη σιδηροδρομική γραμμή.

Σοκ στην Θήβα! Ακρωτηριάστηκε 34χρονος που παρασύρθηκε από τρένο!

Ο μηχανοδηγός συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής του Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: E-evros.gr

Ασύλληπτη τραγωδία στα Διαβατά: Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο!

Ασύλληπτη τραγωδία στα Διαβατά! Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο!

Τραγωδία το μεσημέρι στα Διαβατά όταν τρένο παρέσυρε ΙΧ που παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση με αποτέλεσμα μια 41χρονη έγκυος γυναίκα να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστεί ο άνδρας οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ το αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση 8 χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη με συνέπεια να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία, IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της τη συνοδηγό, η οποία ήταν έγκυος κατά πληροφορίες στην 20η εβδομάδα και τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και ο άνδρας στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ασύλληπτη τραγωδία στα Διαβατά: Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο!

Ασύλληπτη τραγωδία στα Διαβατά: Νεκρή έγκυος γυναίκα μετά από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο!

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στον Πύργο: Νεκρός σε φωτιά ο Τάσος Γιάνναρος!

Τραγωδία! Δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη ο Τάσος Γιάνναρος, ο 70χρονος που χθες το πρωί υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι του στον Πύργο.

Παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την διακομιδή του από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, τα εγκαύματα που είχε υποστεί ο ηλικιωμένος άντρας ήταν εκτεταμένα και χρειάστηκε η μεταφορά του στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Ελεύσινάς.

Η κηδεία του θα γίνει στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας Παλαιοβαρβάσαινας αύριο στις 7 το απόγευμα.

Πηγή: ilialive.gr