Τραγωδία! Νεκρή 17χρονη κοπέλα από επίθεση!

Δύο ακόμη τραυματίες!

Τραγωδία! Νεκρή 17χρονη κοπέλα από επίθεση!

Ακόμη μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα, καθώς μία 17χρονη κοπέλα κατέληξε νεκρή μετά από βομβιστική επίθεση!

Εκτός από την κοπέλα που σκοτώθηκε υπάρχουν και δύο άντρες που τραυματίστηκαν από παλαιστινιακή επίθεση κοντά σε έναν οικισμό στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σήμερα, δήλωσαν Iσραηλινοί ιατρικοί αξιωματούχοι.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε πως ένας Ισραηλινός πατέρας και τα δύο παιδιά του δέχθηκαν επίθεση από Παλαιστινίους με έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό ενώ επισκέπτονταν μια πηγή κοντά στον οικισμό Ντόλεβ σήμερα το πρωί.

Η υπηρεσία ασθενοφόρων του Ισραήλ, Magen David Adom (MDA), επιβεβαίωσε αργότερα πως ένας από τους τρεις Ισραηλινούς που χτυπήθηκαν, ήταν ένα 17χρονο κορίτσι, που υπέκυψε στα τραύματά του επιτόπου.

Εκπρόσωπος της MDA δήλωσε πως ένας 46χρονος και ένας 21χρονος διακομίστηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο σε νοσοκομείο στην Ιερουσαλήμ, αφού έλαβαν ιατρική φροντίδα από παραϊατρικό προσωπικό επί τόπου. Η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται «σοβαρή». Ο στρατός δήλωσε ότι η υπόθεση τυγχάνει χειρισμού ως τρομοκρατική επίθεση.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ανετράπη βανάκι με εννέα άτομα - Τρία παιδιά τραυματίστηκαν!

Η λοφώδης κεντρική περιοχή της Δυτικής Όχθης γύρω από τον Ντόλεβ με τους ελαιώνες και τους οπωρώνες της είναι δημοφιλής στους πεζοπόρους.

Στην περιοχή είχαν ξεσπάσει πέρυσι συγκρούσεις ανάμεσα σε Παλαιστίνιους και Ισραηλινούς για την επέκταση οικισμών, καθώς Παλαιστίνιοι χωρικοί διαμαρτυρήθηκαν ότι οι έποικοι προσπαθούσαν να καταλάβουν γη και υδάτινους πόρους.

Σήμερα το πρωί ο ισραηλινός στρατός απέκλεισε γρήγορα την περιοχή γύρω από την πηγή Έιν Μπόμπιν κοντά στο παλαιστινιακό χωριό Ντέιρ Ίμπζι, ενώ στρατιώτες απέκλεισαν δρόμους και ερεύνησαν την περιοχή.

Η πηγή φυσικού νερού ονομάστηκε Ντάνι Σπρινγκ από τους Ισραηλινούς όταν ένας Ισραηλινός φοιτητής, ο Ντάνι Γκόνεν, σκοτώθηκε εκεί το 2015. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε μια οργάνωση που υποστήριξε ότι συνδέεται με την ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς.

Πηγή: protothema.gr

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κύπρο! Νεκρή μια γυναίκα και 3 τραυματίες!

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κύπρο! Νεκρή μια γυναίκα και 3 τραυματίες μετά την σφοδρή σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων.

Μια 74χρονη γυναίκα έχασε την ζωή της το μεσημέρι της Παρασκευής, σε σφοδρή μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με άλλο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 27χρονες μαζί με ένα νεαρό συνομήλικό τους.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο της 74χρονης ανατράπηκε στο πλάι του δρόμου, ενώ το άλλο όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά η 27χρονη οδηγός και ο 27χρονος συνοδηγός. Ελαφρότερα τραυματίστηκε η 27χρονη επιβατης.

Μαύρος Δεκαπενταύγουστος: Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο - Πολύ σκληρή εικόνα!

Η 74χρονη ανασύρθηκε νεκρή ενώ οι τρεις τραυματίες υποβάλλονται σε εγχειρήσεις.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κύπρο

Πηγή: protothema.gr

Τροχαίο που συγκλονίζει στα Καλάβρυτα! 25χρονος καρφώθηκε σε μπάρες και πήρε φωτιά!

Τροχαίο που συγκλονίζει στα Καλάβρυτα! 25χρονος καρφώθηκε σε διαχωριστικές μπάρες και πήρε φωτιά το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του kalavrytanews.com, στις 6:15 το πρωί της Παρασκευής, στην επαρχιακή οδό Πατρών – Τριπόλεως, το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και κυριολεκτικά καρφώθηκε στις προστατευτικές μπάρες.

Εκείνη την ώρα στο σημείο για καλή του τύχη περνούσε ένας 70χρονος από διπλανό χωρίο, ο οποίος έβγαλε τον νεαρό από το αυτοκίνητο. Μόλις τον έβγαλε το όχημα εξερράγη και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Τροχαίο που συγκλονίζει στα Καλάβρυτα

Κρήτη: Νεκρή σε τροχαίο η 32χρονη Κάλλια - Πολύ σκληρές εικόνες!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η είδηση ότι έπεσε νεκρή σε τροχαίο η 32χρονη Κάλλια! Προσοχή γιατί οι εικόνες είναι πολύ σκληρές...

Πρόκειται για ένα τροχαίο που συγκλόνισε όλο το νησί εξαιτίας της σφοδρότητάς του, καθώς η μοτοσικλέτα πάνω στην οποία επέβαινε η άτυχη γυναίκα εμβολίστηκε κυριολεκτικά σε αυτοκίνητο που έκανε αναστροφή 180 μοιρών επί της εθνικής οδού Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Παντάνασσας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του cretapost, αναφέρουν πως η 32χρονη εκσφενδονίστηκε από την μηχανή βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Την ίδια ώρα δύο ακόμα άτομα – ο οδηγός του δικύκλου και ο οδηγός του ΙΧ – νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τον πρώτο να είναι πολυτραυματίας.

Η είδηση του θανάτου της 32χρονης Κάλλιας βύθισε στο… πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή δεκάδες διαδικτυακοί φίλοι της Κάλλιας με μηνύματα στο προσωπικό της προφίλ στο facebook την αποχαιρέτησαν.

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Κρήτη: Νεκρή σε τροχαίο η 32χρονη Κάλλια - Πολύ σκληρές εικόνες!Κρήτη: Νεκρή σε τροχαίο η 32χρονη Κάλλια - Πολύ σκληρές εικόνες!Κρήτη: Νεκρή σε τροχαίο η 32χρονη Κάλλια - Πολύ σκληρές εικόνες!Κρήτη: Νεκρή σε τροχαίο η 32χρονη Κάλλια - Πολύ σκληρές εικόνες!