Σάλος στην Εύβοια! 11χρονο αγόρι δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο! (Βίντεο)

Ποια είναι η κατάσταση υγείας του παιδιού;

Σάλος στην Εύβοια! 11χρονο αγόρι δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο! (Βίντεο)

Σάλος ξέσπασε στην Εύβοια όταν 11χρονο αγόρι δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο!

Επίθεση από σκυλί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί δέχθηκε ένας 11χρονος στο Αχλάδι της Εύβοιας το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τη μητέρα του αγοριού που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το παιδί έχει τραυματιστεί στο χέρι και το πόδι. «Είμαστε τυχεροί που δεν μας το σκότωσε» πρόσθεσε μιλώντας στον ALPHA.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σκυλί επιτέθηκε στο παιδί ενώ αυτό έκανε ποδήλατο με φίλους του στον παραλιακό δρόμο της περιοχής.

Φρίκη! Σκυλιά κατασπάραξαν 14χρονο που πήγε να τα ταΐσει!

«Η ιδιοκτήτρια του σκυλιού το είχε πιο ελεύθερο με το λουρί. Μου είπε ο Νίκος (σ.σ. το όνομα του 11χρονου) ότι έπεσε στο σκυλί με το ποδήλατο και αυτό άρχισε να το δαγκώνει» είπε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η επίθεση ο πατέρας του αγοριού.

Ο 11χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και από εκεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας στο οποίο, σύμφωνα με τον πατέρα του, είπαν στους γονείς του ότι «με τέτοιες πληγές πρέπει να πας στο Παίδων».

Ο πατέρας του 11χρονου δηλώνει οργισμένος με τη συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας του σκύλου η οποία μετά την επίθεση «έφυγε από την Εύβοια αντί να έρθει να δει το παιδί πώς είναι».

Πηγή: protothema.gr

Η απόλυτη φρίκη! Σκυλιά κατασπάραξαν 9χρονη!

Την απόλυτη φρίκη έζησε ο γείτονας που την είδε. Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 9χρονο κορίτσι στο Ντιτρόιτ όταν την κατασπάραξαν τρία σκυλιά, ράτσας πίτμπουλ.

Η Έμα Βαλεντίνα Χερνάντεζ δέχθηκε την επίθεση ενώ έκανε ποδήλατο σε ένα στενάκι πίσω από το σπίτι της.

Την επίθεση είδε ένας γείτονας της οικογένειας της 9χρονης, ο Έντουαρντ Κρουζ, ο οποίος πέταξε ένα τούβλο προς τα σκυλιά για να τα απομακρύνει από την μικρή Έμα αλλά δεν κατάφερε να σώσει το μικρό κορίτσι.

Δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τα θανατηφόρα τραύματα που είχε δεχθεί η 9χρονη στο λαιμό από τα τρία σκυλιά. «Έβαλα τον πατέρα της να της κρατάει το κεφάλι κι εγώ της έδεσα ένα t-shirt για να σταματήσω την αιμορραγία» είπε η Ντέμπορα Γκόλντεν.

Σκυλιά κατασπάραξαν 9χρονη

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να την βοηθήσω αλλά όταν έφτασα πλάι της ήταν πολύ αργά» δήλωσε ο πατέρας της.

Όταν στην περιοχή έφτασαν οι διασώστες, κάτοικοι πυροβόλησαν κατά των πίτμπουλ σκοτώνοντας το ένα από τα τρία σκυλιά, με τα άλλα δύο να οδηγούνται σε κυνοκομείο.

Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο ιδιοκτήτη των σκύλων.

Όπως αποκάλυψε, δε, ο πατέρας της 9χρονης, μια εβδομάδα πριν την επίθεση στην κόρη του είχε τσακωθεί με τον 33χρονο λέγοντας του ότι τα σκυλιά δεν ήταν σωστά περιορισμένα καθώς ο φράχτης του σπιτιού του ήταν προβληματικός.

Πηγή: protothema.gr

Ανατριχιαστικό! Εντοπίστηκε νεκρό σώμα γυναίκας! Την κατασπάραξαν τα σκυλιά!

Ανατριχιαστικό περιστατικό! Εντοπίστηκε νεκρό σώμα γυναίκας! Την κατασπάραξαν τα σκυλιά!

Το νεκρό σώμα μιας γυναίκας, που ζούσε στο σπίτι της στο Ντιτρόιτ και έπασχε από το σύνδρομο της ψυχαναγκαστικής συσσώρευσης αντικειμένων, εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα στο σπίτι της.

Μάλιστα, σε αρκετά του σημεία ήταν φαγωμένο από ζώα, ακόμα και από τον ίδιο της τον σκύλο!

Ανατριχιαστικό! Εντοπίστηκε νεκρό σώμα γυναίκας! Την κατασπάραξαν τα σκυλιά!

Η 80χρονη Sally Honeycheck εντοπίστηκε αρκετές εβδομάδες μετά τον θάνατό της, με το άψυχο σώμα να βρίσκεται πάνω σε μια καρέκλα, ενώ ο χώρος στον οποίο ζούσε, ήταν γεμάτος βρωμιά, από την υπερβολική συσσώρευση αντικειμένων.

Ανατριχιαστικό! Εντοπίστηκε νεκρό σώμα γυναίκας! Την κατασπάραξαν τα σκυλιά!

Σοκ στην Πάτρα! Στην εντατική 3χρονο που υπέστη ηλεκτροπληξία!

Το πτώμα της βρέθηκε, αρχικά, από μια ξάδερφή της, η οποία αποφάσισε να την επισκεφτεί για να διαπιστώσει τι συμβαίνει, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Όταν έφτασε στο σπίτι και αφού διαπίστωσε πως τα σκουπίδια είχαν κατακλύσει τα δωμάτια, βρήκε νεκρή τόσο την Honeycheck , όσο και τον σκύλο της.

«Κι όμως, αν έβλεπε κάποιος το σπίτι από έξω, δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι γινόταν μέσα» σχολίασε η ξαφδέρφη της Honeycheck.

Πηγή: protothema.gr