Έκτακτο δελτίο καιρού: 40άρια με θυελλώδεις ανέμους! Ποιες περιοχές θα... πάρει και θα σηκώσει;

Πάει το μπάνιο σήμερα!

Έκτακτο δελτίο καιρού: 40άρια με θυελλώδεις ανέμους! Ποιες περιοχές θα... πάρει και θα σηκώσει;

Έκτακτο δελτίο καιρού μόλις «έσκασε» για σήμερα, με 40άρια με θυελλώδεις ανέμους! Ποιες περιοχές θα... πάρει και θα σηκώσει; Διαβάστε αναλυτικά!

Οπως ενημερώνει το Μεteo οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί ίδιας έντασης. Εξαίρεση αποτελεί ο Πατραϊκός Κόλπος όπου θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ! Προειδοποιεί για θυελλώδεις άνεμους και υψηλές θερμοκρασίες!

Αναλυτικά ο καιρός για σήμερα Κυριακή


Η πρόγνωση της ΕΜΥ:
Αττική
Αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το πρωί έως και το μεσημέρι θα φτάνουν τοπικά και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 36 και κατά τόπους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 37 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 και από το μεσημέρι τοπικά 8 μποφόρ. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ: Έρχονται άνεμοι «κόλαση»! Στα ύψη η θερμοκρασία!

Προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο καιρού η ΕΜΥ. Έρχονται άνεμοι «κόλαση»! Στα ύψη η θερμοκρασία σήμερα και το Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πνέουν άνεμοι ισχύος 7 έως και 8 μποφόρ σε: νότιο Ευβοϊκό, νοτιοανατολικό Αιγαίο, νοτιοδυτικό Αιγαίο, κεντρικό Αιγαίο, στενό Καφηρέα και θάλασσα Κυθήρων.