Πέθανε ξαφνικά Έλληνας επιχειρηματίας!

Έδινε μάχη με ασθένεια αλλά....

Πέθανε ξαφνικά Έλληνας επιχειρηματίας!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πέθανε ξαφνικά Έλληνας επιχειρηματίας!

Ο ίδιος μάλιστα, είχε συνδέσει το όνομά του με το ξενοδοχείο «Τζάκι». Ο εκλιπών συνέχισε την οικογενειακή παράδοση, μεγαλώνοντας επί της ουσίας από μικρό παιδί στο «Τζάκι», το οποίο αρχικά λειτουργούσε ως εστιατόριο για να μετατραπεί το 1975 σε ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Πάτρας.

Πρόσφατα, επέκτεινε τις δραστηριότητές του, με την δημιουργία της αίθουσας εκδηλώσεων «Συμπόσιο» στην οδό Κανελλοπουλου.

Με τη σύζυγό του Μαρία απέκτησαν δύο παιδιά τον Αλέξανδρο και το Νικόλαο.

Η κηδεία του θα γίνει Κυριακή 25-8-2019 και ώρα 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Προαστίου Πατρών.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα στο thebest.gr είχε εξιστορήσει τη ζωή του και την εμπλοκή του με την οικογενειακή επιχείρηση.

Πέθανε ξαφνικά Έλληνας επιχειρηματίας!

Από τότε που γεννήθηκε, το 1956, ήταν μέσα στο «Τζάκι», καθώς όπως χαρακτηριστικά είχε πει: «Ο πατέρας μου – (σ.σ. ο αείμνηστος Νίκος Σπυρόπουλος) δεν με λυπήθηκε…».

Από παιδί, λοιπόν, ήρθε αντιμέτωπος με τις προκλήσεις της δουλειάς. Ως μαθητής Δημοτικού έπλενε ποτήρια και τζάμια, σκούπιζε, καθάριζε τα ψυγεία, και έκανε όλες τις βοηθητικές δουλειές. Αργότερα, ως έφηβος, μπήκε στα πιο «βαθιά νερά» της εξυπηρέτησης των πελατών και της διοίκησης του καταστήματος, στα οποία «κολυμπάει» με επιτυχία μέχρι σήμερα.

Πένθος! Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας!

Για τον Κώστα Σπυρόπουλο δεν υπήρχαν αργίες, διακοπές και ξενοιασιά. Η καθημερινότητά του χωριζόταν ανάμεσα, στο σχολείο και τη δουλειά, αργότερα ανάμεσα στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και στη δουλειά (όποτε ερχόταν στην Πάτρα από τη Ρόδο), ανάμεσα στη στρατιωτική θητεία και στη δουλειά, ανάμεσα στη δική του οικογένεια και τη δουλειά.

Έτσι, το 1975 όταν η οικογένειά του αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα, με το γνωστό ομώνυμο ξενοδοχείο, ο Κώστας Σπυρόπουλος ήταν εκεί για να κουβαλήσει τα υλικά κατασκευής, να βοηθήσει τους οικοδόμους, να συνδράμει, επί τρία χρόνια, όπως και όπου μπορεί, στη ανέγερση της ξενοδοχειακής μονάδας.

Βέβαια, παρά την κούραση, το άγχος και την αφοσίωση που είχε δείξει στη δουλειά του, ποτέ δεν είχε μετανιώσει και ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του να κάνει κάτι άλλο.

Θρήνος! Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος Έλληνας επιχειρηματίας!

Θρήνος έχει ξεσπάσει από την ώρα που έγινε γνωστό ότι βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο 25χρονος Έλληνας επιχειρηματίας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διερχόμενο αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνά η Τροχαία.

Νεκρός ανασύρθηκε ο 25χρονος οδηγός, Κώστας Αγραφιώτης, ο οποίος διατηρούσε μαζί με τον αδερφό του, καφετέρια στο Βασιλικό Χαλκίδας, σε μια περιοχή όπου ζούσε και διέμενε όλα τα χρόνια της ζωής του.

Ηλεία: 10χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο!

Θρήνος! Νεκρός σε τροχαίο 25χρονος Έλληνας επιχειρηματίας!

Η κηδεία του Κώστα θα γίνει σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στο Βασιλικό.

Πληροφορίες απο eviazoom