Τραγωδία στην Κάρπαθο: Τι συνέβη με την σορό του ενός δύτη;

Ραγδαίες εξελίξεις!

Τραγωδία στην Κάρπαθο: Τι συνέβη με την σορό του ενός δύτη;

Ραγδαίες εξελίξεις με την τραγωδία στην Κάρπαθο! Τι συνέβη με την σορό του ενός δύτη;

Τη σορό του ενός εκ των δύο δυτών που βρήκαν τραγικό θάνατο σε υποθαλάσσια σπηλιά στην περιοχή Σώκαστρο στην Κάρπαθο ανέσυραν νωρίς το απόγευμα τα στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Τα στελέχη της ΜΥΑ εντόπισαν τις σορούς του Ιρανού και του Τσέχου το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι δύο δύτες ηλικίας 30 και 65 ετών είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου για υποβρύχιες δραστηριότητες μέσα στη σπηλιά που βρίσκεται σε βάθος περίπου 50 μέτρων και έκτοτε δεν είχαν δώσει σημεία ζωής.

Η επιχείρηση ανάσυρσης και της δεύτερης σορού αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα καθώς οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή δεν ευνοούν προς το παρόν τη συνέχιση της επιχείρησης για τη ΜΥΑ.

Οι δύο άτυχοι άνδρες μαζί με ένα ακόμα φίλο τους είχαν πάει το μεσημέρι του Σαββάτου στην θαλάσσια περιοχή για υποβρύχιες δραστηριότητες εντός σπηλιάς. Ο φίλος τους λόγω έλλειψης αέρα κατάφερε να αναδυθεί χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν οι άλλοι δύο. Η σορός μεταφέρθηκε στην περιοχή Πηγάδια Καρπάθου για αναγνώριση.

Πηγή: protothema.gr

Θρίλερ! Αστυνομία εντόπισε εκρηκτικό μηχανισμό μέσα στη θάλασσα! Εκκενώθηκε παραλία! (Βίντεο)

«Έσκασε» μια νέα υπόθεση θρίλερ όταν αστυνομία εντόπισε εκρηκτικό μηχανισμό μέσα στη θάλασσα! Για την ασφάλεια των λουόμενων εκκενώθηκε η παραλία!

Ο μηχανισμός εντοπίστηκε σε απόσταση 40 μέτρων από την ακτή, από έναν υπάλληλο της Ακτοφυλακής, που εκείνη την ώρα έτυχε να κολυμπάει στην περιοχή.

Μια παραλία της Βαρκελώνης εκκενώθηκε σήμερα, έπειτα από τον εντοπισμό από την αστυνομία ενός πιθανού εκρηκτικού μηχανισμού μέσα στη θάλασσα, δήλωσε στο Reuters μια εκπρόσωπος της Ισπανικής Ακτοφυλακής.

Η αστυνομία έστησε μια περίμετρο ασφαλείας πλάτους 250 μέτρων γύρω από τον μηχανισμό στην παραλία Σαντ Σεμπαστιάν, μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Βαρκελώνης, πρόσθεσε η ίδια. Πυροτεχνουργοί έχουν ξεκινήσει ήδη την έρευνα για να διαπιστώσουν τη φύση του μηχανισμού κι αν τελικά είναι εκρηκτικός, να τον αφιπλίσουν.

Αρκετοί τουρίστες έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο και παρακολουθούν την επιχείρηση.
Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία! Συγκρούστηκε ελικόπτερο με αεροπλάνο! 5 νεκροί μέχρι τώρα!

Ακόμη μια τραγωδία «χτύπησε» προκαλώντας σοκ παγκοσμίως! Συγκρούστηκε ελικόπτερο με αεροπλάνο και μέχρι τώρα υπάρχουν 5 νεκροί!

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες εκτός από το γεγονός πως το αεροπλάνο απέφυγε την πτώση πάνω στα σπίτια και συνετρίβη σε χωράφι, με τα σωστικά συνεργεία να βρίσκονται ήδη στο σημείο.

Στις 13.35 τοπική ώρα, ένα μικρό αεροσκάφος συγκρούστηκε με ελικόπτερο στη Μαγιόρκα με τις πρώτες πληροφορίες από την Ισπανία να αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον 5 νεκροί και ίσως ανάμεσα στα θύματα να βρίσκεται ένα μικρό παιδί.

Θρίλερ! Αεροπλάνο πασίγνωστης τραγουδίστριας συνετρίβη και τυλίχθηκε στις φλόγες!

Πηγή: ethnos.gr