Ραγδαίες εξελίξεις με το αεροπορικό δυστύχημα! Στους 7 οι νεκροί έως τώρα!

Ασύλληπτη τραγωδία!

Ραγδαίες εξελίξεις με το αεροπορικό δυστύχημα! Στους 7 οι νεκροί έως τώρα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το αεροπορικό δυστύχημα! Στους 7 οι νεκροί έως τώρα!

Στους επτά ανήλθε ο αριθμός των θυμάτων από το αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε στις 13:35 (ωρα Ισπανίας) το μεσημέρι της Κυριακής όταν ένα ελικόπτερο συγκρούστηκε με ένα μικρό αεροπλάνο.

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται μια οικογένεια Γερμανών που ξεκληρίστηκε καθώς στο ελικόπτερο επέβαιναν οι δύο γονείς μαζί με τα παιδιά τους.

Τη ζωή του έχασε και ο Ιταλός πιλότος του ελικοπτέρου μαζί με τους τρεις επιβαίνοντες στο μικρό αεροπλάνο της εταιρείας Aeropakt. Σύμφωνα με την El Pais δύο από τους επιβαίνοντες στο αεροπλάνο ήταν Ισπανοί.

Τα δύο αεροσκάφη συνετρίβησαν σε κατοικημένη περιοχή, κοντά στην Ίνκα, στο κέντρο του νησιού με το αεροπλάνο να πέφτει σε φάρμα και το ελικόπτερο σε έναν δρόμο.

Η οικογένεια των Γερμανών που έμενε σε ένα αγροτόσπιτο κοντά σε ξενοδοχείο είχε ζητήσει από την εταιρεία RotorFlug να στείλει δύο ελικόπτερα αλλά τελικά εμφανίστηκε ένα με αποτέλεσμα μια φιλική τους οικογένεια, επίσης από τη Γερμανία να αναχωρήσει με αυτοκίνητο.

Πηγή: protothema.gr

Τρόμος! Αεροπλάνο έπεσε στην θάλασσα! (Βίντεο)

Τρόμος με αεροπλάνο που έπεσε στην θάλασσα!

Το λευκό αεροσκάφος A36 Bonzana πλησιάζει τα νερά της θάλασσας και τελικά προσθαλασσώνεται την Τετάρτη, με την μύτη του να βυθίζεται λίγο αργότερα.

«Αντιμετώπισα μια μηχανική βλάβη στην παραλία του Σαν Φρανσίσκο, κατά τη διάρκεια φωτογράφισης με κλασικά αεροσκάφη και χρειάστηκε να ρίξω το αεροπλάνο στον ωκεανό» γράφει στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Ντέιβιντ Λες, που πιλοτάριζε το αεροσκάφος που έπεσε στο νερό την Τρίτη.

Μαζί του βρισκόταν και μια φίλη του, κανείς ωστόσο από τους δύο δεν έπαθε το παραμικρό. «Φλέρταρα με την υποθερμία και τσιμπήθηκα από τσούχτρες τα 45’ λεπτά που περίμενα» συμπλήρωσε ευχαριστώντας τις σωστικές δυνάμεις που βοήθησαν στη διάσωσή του. Ο Λες δεν σταμάτησε να τραβάει βίντεο μετά την προσθαλάσσωση, με εκείνον και την συνεπιβάτη να στέκουν πάνω στο φτερό και στη συνέχεια να περιμένουν στη θάλασσα τους διασώστες.

Εντυπωσιακό βίντεο από τη στιγμή που το αεροπλάνο ακουμπά το νερό.

Πήρε τηλέφωνο τον φίλο του μετά την προσθαλάσσωση
Την ίδια ώρα, φίλος του πιλότου, που οδηγούσε το δικό του αεροπλάνο, κατέγραφε την πτήση που κατέληξε στο νερό και ειδοποίησε τις Αρχές ώστε να φτάσουν για τη διάσωση.

Ο Lesh είχε μόλις αγοράσει το αεροπλάνο τύπου A36 Bonzana, σύμφωνα με τον Όουεν Λέιπελτ που παρακολουθούσε όλη τη σκηνή. «Με κάλεσε στο τηλέφωνο από το νερό, σχεδόν 10 λεπτά αργότερα. Ο Ντέιβιντ έκανε εξαιρετική δουλειά στην προσθαλάσσωση» σημειώνει ο Λέιπελτ.

Πιλότος και συνεπιβάτης ανασύρθηκαν σώοι από το νερό
Οπως θα δείτε και στο βίντεο του τηλεοπτικού δικτύου ABC, όλα πήγαν καλά και ο πιλότος με την συνεπιβάτη βρέθηκαν σώοι και πάλι στην στεριά. Ωστόσο, το βίντεο της προσθαλάσσωσης έγινε θέμα στα αμερικανικά ΜΜΕ.

Πηγή: iefimerida.gr

Αεροπορική τραγωδία με 17 νεκρούς!

Αεροπορική τραγωδία με 17 νεκρούς και 12 τραυματίες, μετά την πτώση στρατιωτικού αεροσκάφους!

Αμέσως στο σημείως έτρεξαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής!

Στρατιωτικό αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Ραβαλπίντι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τόσο τα πέντε μέλη του πληρώματός του όσο και 12 πολίτες, γνωστοποίησε το γενικό επιτελείο με ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε σήμερα.

Άλλοι 12 πολίτες τραυματίστηκαν στη συντριβή του αεροσκάφους, που προκάλεσε πυρκαγιά στην πόλη. Ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής έσπευσαν επιτόπου για να διακομίσουν τα θύματα σε νοσοκομεία και να κατασβέσουν τη φωτιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιτελείου.

Επιβάτης πτήσης προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα, φώναζε «θα σας σκοτώσω όλους» και τώρα θα πληρώσει χιλιάδες ευρώ!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που το στρατιωτικό αεροσκάφος πέφτει πάνω στα σπίτια: