Ασύλληπτη τραγωδία! Ζευγάρι σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγα λεπτά μετά τον γάμο τους!

Ματωμένος γάμος!

Ασύλληπτη τραγωδία! Ζευγάρι σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγα λεπτά μετά τον γάμο τους!

Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη πριν από λίγες ημέρες! Ζευγάρι σκοτώθηκε σε τροχαίο λίγα λεπτά μετά τον γάμο τους!

Ο 19χρονος Χάρλεϊ Μόργκαν και η 20χρονη Ριάνον Μπούντρο, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης, δίπλα στις οικογένειες και τους συγγενείς τους, όμως λίγα λεπτά μετά σκοτώθηκαν από τη σύγκρουση που είχαν με ένα φορτηγό.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Τέξας, των ΗΠΑ. Το νεαρό ζευγάρι μόλις είχε βγει από το δημαρχείο στο τέλος του μυστηρίου και μπήκαν στο αυτοκίνητό τους για να φύγουν.

Βίντεο σοκ! Το ρομαντικό φιλί ενός ζευγαριού κατέληξε σε τραγωδία! Έπεσαν από την γέφυρα!

Λίγα μέτρα πιο κάτω και μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους, συγκρούστηκαν με ένα φορτηγό που έσερνε τρέιλερ φορτωμένο με ένα τρακτέρ, όπως αναφέρει το CNN. Μάλιστα στο όχημα που βρισκόταν ακριβώς από πίσω τους, ήταν η αδερφή του Χάρλεϊ μαζί με την μητέρα του.

«Είδα το μωρό μου να πεθαίνει. Εχω ακόμα το αίμα του στα χέρια μου. Προσπάθησα πάρα πολύ να τους βγάλω έγκαιρα από το αμάξι. Θα βλέπω το φορτηγό να χτυπά και να σκοτώνει το παιδί μου κάθε βράδυ της ζωής μου, όσο ζω», δήλωσε η μητέρα του Μόργκαν, Κένια, στο KFDM. Το ζευγάρι σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο οδηγός του φορτηγού δεν έπαθε τίποτα.

Πηγή: iefimerida.gr

Ασύλληπτη τραγωδία! Ζευγάρι πέθανε μια ημέρα πριν το γάμο του και δεν το κατάλαβε κανείς!

Ασύλληπτη τραγωδία! Ζευγάρι πέθανε μια ημέρα πριν το γάμο του και δεν το κατάλαβε κανείς. Τους ανακάλυψαν μετά από ημέρα.

Μια ημέρα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, πήραν την απόφαση να περάσουν την ημέρα τους μαζί και να πάμε για πτώση με αλεξίπτωτο.

Δεν περίμεναν ωστόσο, πως θα ήταν και το τελευταίο πράγμα που θα έκαναν.

Η Vitória Gonçalves, 21 ετών, και ο Marley Rego, 34 ετών,ετοιμαζόντουσαν να παντρευτούν και αποφάσισαν να το γιορτάσουν με ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο στη Βραζιλία, μία δραστηριότητα που συνήθιζαν να κάνουν.

Ωστόσο, μετά από αυτό δεν έδωσαν σημάδια ζωής, ενώ δεν εμφανίστηκαν ποτέ το γάμο τους, με αποτέλεσμα φίλο και οικογένεια να ενημερώσουν τις αρχές. Έτσι, ξεκίνησε η έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Οι σοροί τους βρέθηκαν την ημέρα που θα παντρευόντουσαν σε ένα δάσος κοντά στον αυτοκινητόδρομου GO-309 στην περιοχή Pires do Rio της Βραζιλίας. Οι Αρχές υποθέτουν ότι ο ένας από τους δύο κρίκους ασφάλισης δεν είχε κλείσει καλά και πιθανότατα αυτό να προκάλεσε τη μοιραία πτώση του ζευγαριού χωρίς αλεξίπτωτο.

undefined