Καιρός σήμερα: Συνεχίζονται οι ισχυροί άνεμοι με την θερμοκρασία να παραμένει στα ύψη!

Αναλυτική πρόγνωση!

Καιρός σήμερα: Συνεχίζονται οι ισχυροί άνεμοι με την θερμοκρασία να παραμένει στα ύψη!

Για τον καιρό σήμερα, Τετάρτη 28 Αυγούστου φαίνεται να συνεχίζονται οι ισχυροί άνεμοι και με την θερμοκρασία να παραμένει στα ύψη!

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Μοναδική αλλαγή σε σχέση με τον χθεσινό καιρό, οι βροχές που αναμένονται στα βορειοδυτικά της χώρας, όπου θα σημειωθεί και μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Σε όλη την υπόλοιπη χώρα η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα ορεινά της δυτικής και πιθανώς της κεντρικής Μακεδονίας. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 35 και κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Ηπείρου. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 37 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 38 βαθμούς Κελσίου. Η ελάχιστη στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος. Λίγες προσκαιρές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Τάσος Αρνιακός: Προειδοποιεί ο γνωστός μετεωρολόγος! Ηλιοφάνεια με σποραδικές βροχές! (Βίντεο)

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τον καιρό σήμερα. Τονίζει μάλιστα ότι θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, αλλά με σποραδικές βροχές!

Ο ίδιος παρουσιάζει τον καιρό στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί»!

Όπως τόνισε σήμερα θα έχουμε ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά θα υπάρξουν σποραδικές καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: «Ραγδαίες αλλαγές του καιρού το επόμενο 10ήμερο»!

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση καιρού από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο!