Κυριακός Μητσοτάκης: Τι παραγγέλνει να φάει στο Μαξίμου; Τα αντίθετα γούστα από τον Τσίπρα!

Τα ντελίβερι δίνουν και παίρνουν!

Κυριακός Μητσοτάκης: Τι παραγγέλνει να φάει στο Μαξίμου; Τα αντίθετα γούστα από τον Τσίπρα!

Τι παραγγέλνει να φάει στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Έχει το αντίθετο γούστο από τον Αλέξη Τσίπρα!

«Τόσες ώρες στο Μαξίμου, δεν πεινάνε; Δεν τρώνε;», είναι η απορία που μεταφέρει ο «Βηματοδότης» και εξηγεί ποιες είναι οι νέες συνήθειες στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Εμαθα λοιπόν ότι τα ντελίβερι πήραν φωτιά το τελευταίο διάστημα στο πρωθυπουργικό μέγαρο. Πάνε κι έρχονται και τα φαγητά μπαίνουν από την πίσω πόρτα. Οι περισσότεροι προτιμούν τις… "Ορνιθες" στο Κολωνάκι για κοτόπουλο στη σούβλα και για μπιφτέκια από κοτόπουλο. Επέλεξαν τις "Ορνιθες" γιατί βρήκαν την ονομασία αυτού του μαγαζιού κάπως πιο κουλτουριάρικη. Αλλωστε, όπως μου είπαν, θυμίζει και τους… Ορνιθες του Αριστοφάνη (λέμε τώρα)».

Αλέξης Τσίπρας VS Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιος έκλεψε την παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο;

Όσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «αποφεύγει τα μεσημεριανά γεύματα ή, για να ακριβολογήσω, τρώει πολύ ελαφριά και προτιμά να τρώει το βράδυ με την οικογένειά του. Αν χρειαστεί να γευματίσει, θα προτιμήσει ψάρι, όχι όπως ο προηγούμενος ένοικος του Μαξίμου που προτιμούσε τα… κοντοσούβλια. Τα έφερναν οι ντελιβεράδες στο Μαξίμου από την ταβέρνα "Νικήτας" στου Ψυρρή. Αλλά η προτίμηση του κ. Τσίπρα στα κοντοσούβλια ήταν εμφανής. Στα Τζουμέρκα όπου πήγε φωτογραφήθηκε με καμάρι δίπλα από ένα κοντοσούβλι και έδωσε τη φωτογραφία αυτή στη δημοσιότητα», αναφέρει η στήλη.

Κοντοσούβλι Τσίπρα

Πηγή: iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό και σίγουρα θα πάθετε σοκ!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, απόλαυσαν το μπάνιο τους στο Μαράθι, όπου ανέβηκαν και σε όρθια σανίδα (SUP) όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr:

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του συνομίλησαν με τους λουόμενους που έσπευσαν να υποδεχτούν με την κυρία Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη να εκφράζει την έκπληξή της για την σχετικά απόμερη παραλία, στην περιοχή γνωστή και ως Σοσορίδες, αλλά και το ειδυλλιακό τοπίο με τα πεντακάθαρα νερά.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Για βουτιές σε παραλία των Χανίων! Έτσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Ο πρωθυπουργός έσπευσε να χαιρετήσει άπαντες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ συνομίλησε μαζί τους για την καλοκαιρινή σεζόν και την κίνηση που υπάρχει φέτος στον νομό Χανίων.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...  Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...  Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...  Κυριάκος Μητσοτάκης: Έχει κοιλιακούς «φέτες» και εντυπωσιάζει! Δείτε τον με μαγιό...

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη θάλασσα με τον Κυριάκο! Το ασπρόμαυρο μαγιό της "έκλεψε" τις εντυπώσεις!

Στην παραλία των Χανίων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε η Μαρέβα και απόλαυσαν τις βουτιές τους στη θάλασσα, παρέα με φίλους.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος ταξίδεψε στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να χαλαρώσουν.

Ο πρωθυπουργός ευδιάθετος, συνομίλησε με πολίτες και αντάλλαξε ιδέες και απόψεις, ενώ σε λίγες ημέρες από σήμερα θα βρεθεί στην Τήνο για τον Δεκαπενταύγουστο.

Τις εντυπώσεις ωστόσο, "έκλεψε" η Μαρέβα Μητσοτάκη με το ασπρόμαυρο ολόσωμο μαγιό της. Η πρώτη κυρία της χώρας έχει ωραίο γούστο στη μόδα και αυτό έχει φανεί και από άλλες δημόσιες εμφανίσεις της.

Μαρέβα Μητσοτάκη μαγιό

Μαρέβα Μητσοτάκη μαγιό