Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: «Καταστραφήκαμε! Πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό» (Βίντεο)

Σοκάρουν τα λόγια του!

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας: «Καταστραφήκαμε! Πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό» (Βίντεο)

Συγκλονίζει ο πατέρας της μικρής Αλεξίας, ο οποίος δήλωσε πως: «καταστραφήκαμε και πρέπει να μεταφερθεί στο εξωτερικό».

Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο εγείροντας ερωτηματικά για τη νομοθεσία σχετικά με τους άσκοπους πυροβολισμούς.

«Μας κατέστρεψε ο δράστης» δηλώνει ο πατέρας της οκτάχρονης Αλεξίας, η οποια χτυπήθηκε στη Θήβα από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του περασμένου Πάσχα.

Για το βασανιστήριο που βιώνει επί πέντε μήνες, βλέποντας καθηλωμένο στο κρεβάτι το παιδί του, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο πατέρας.

«Ούτε μιλά, ούτε τίποτα. Μόνο κουνά λίγο τα άκρα της» τόνισε για το κορίτσι ο πατέρας, φανερώνοντας την ανείπωτη θλίψη του.

Τραγωδία στο Αίγιο: Ξέσπασε ο πατέρας του παιδιού που πέθανε! Συγκλονίζουν τα λόγια του!

Τη δέσμευση της περιουσίας του δράστη ζητά η οικογένεια της μικρής Αλεξίας, ενώ κινείται νομικά για να διεκδικήσει ένα εκατομμύριο από τον δράστη.

Η ανάγκη να μεταφερθεί η μικρή στο εξωτερικό, σε κέντρο αποκατάστασης, κρίνεται αναγκαία ωστόσο δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι.

Ο πατέρας απευθύνει έκκληση, δίνοντας στη δημοσιότητα τραπεζικό λογαριασμό, ώστε όσοι πολίτες επιθυμούν να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια.

Συγκινητική ήταν η κίνηση των κατοίκων στις Θεσπιές που έδωσαν το «παρών» στη συναυλία για τη μικρή Αλεξία. Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στον Βόλο: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του πατέρα της 14χρονης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του πατέρα της 14χρονης στην τραγωδία στον Βόλο ο οποίος νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο πατέρας της 14χρονης, που μετά την τραγωδία αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σήμερα η κηδεία η 13χρονης - Τι έδειξε η νεκροψία;

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 13χρονης στον Βόλο. Τι έδειξε η νεκροψία για την πτώση της από το παιχνίδι στο Λούνα Παρκ;

Ο θάνατος της στο λούνα παρκ στη περιοχή του Αλμυρού Βόλου, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την οικογένεια του θύματος να προσπαθεί ακόμη να καταλάβει τι συνέβη και σήμερα να καλείται να την αποχαιρετήσει.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, σήμερα θα γίνει η κηδεία του άτυχου κοριτσιού, αφού ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη. Η 13χρονη εκσφενδονίστηκε από το «χαλί» σε άλλο παιχνίδι του λούνα παρκ, με αποτέλεσμα να πάθει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα.

undefined

Πηγή: iefimerida

Τραγωδία στον Βόλο: Ξεσπά η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ - «Είμαι κι εγώ μάνα, μου σκότωσαν κόρη 32 χρονών»!

Ξεσπά δημόσια η ιδιοκτήτρια του Λούνα Παρκ της τραγωδίας στον Βόλο. «Είμαι κι εγώ μάνα, μου σκότωσαν κόρη 32 χρονών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Λίγες ημέρες μόνο έχουν περάσει από τον φρικτό περιστατικό, όταν 14χρονη πετάχτηκε στον αέρα από παιχνίδι και έχασε την ζωή της.

Η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, που της καταλογίζουν ευθύνες για το θάνατο της 14χρονης στον Αλμυρό του Βόλου, μίλησε στο Star και ξέσπασε.

«Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους. Αν τώρα μπροστά σε μια ψυχή που χάθηκε, θα εξετάσουμε φταίει η Π. ή δε φταίει; Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω... Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ... Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο» κατέληξε.