Συναγερμός στο Λονδίνο! Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο!

Υπάρχουν θύματα;

Συναγερμός στο Λονδίνο! Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε κτίριο στο Λονδίνο, το οποίο στη συνέχεια κάηκε ολοσχερώς. Όπως ήταν αναμενόμενο, σήμανε συναγερμός!

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο της συνοικίας Σέρμπρουκ Γουέι, στο Γουόρτσεστερ Παρκ, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες.

Το κακό έγινε από τον 4ο όροφο του κτιρίου, το οποίο στη συνέχεια άρχισε να καίγεται. Συνολικά 125 πυροσβέστες με 20 οχήματα, έφτασαν στο σημείο, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

Το κτίριο κάηκε ολοσχερώς, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με την Guardian, υπήρχαν άνθρωποι στο κτίριο την ώρα που έγινε η έκρηξη, αλλά δεν έχει γίνει καμία αναφορά για τραυματισμούς.

Συναγερμός στο Λονδίνο! Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο!
Συναγερμός στο Λονδίνο! Ισχυρή έκρηξη και φωτιά σε κτίριο!

Εκρήξεις σε εργοστάσιο χημικών! Τουλάχιστον 12 νεκροί!

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 50 τραυματίστηκαν από αλλεπάλληλες εκρήξεις σε ένα χημικό εργοστάσιο στην πόλη Μαχαράστρα της δυτικής Ινδίας, όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές και αστυνομικές πηγές.

Ένας αξιωματούχος στο νοσοκομείο της υποπεριφέρειας Σιρπούρ είπε ότι 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις εκρήξεις. «Κάναμε εισαγωγή σε περίπου 37 τραυματίες ενώ στείλαμε σε άλλα νοσοκομεία άλλους 12 ασθενείς», είπε ο Ντ.Ν. Βαγκ μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

Εκρήξεις σε εργοστάσιο χημικών

Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 9.30 το πρωί, τοπική ώρα. Βίντεο που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια δείχνουν πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται από το εργοστάσιο.

Συναγερμός: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου!

Αρχικά εξερράγη μια δεξαμενή χωρητικότητας 200 λίτρων, μετά η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε άλλα τμήματα του εργοστασίου και ακολούθησαν και άλλες εκρήξεις, είπε ο αστυνομικός Σαντζάι Αχίρε.

Εκρήξεις σε εργοστάσιο χημικών

Σοκ! Έκρηξη σε βυτιοφόρο με τουλάχιστον 60 νεκρούς!

Σοκ! Έκρηξη σε βυτιοφόρο με τουλάχιστον 60 νεκρούς!

Τουλάχιστον 60 νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός από έκρηξη που σημειώθηκε σε βυτιοφόρο, στην Τανζανία.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε ως συνέπεια τροχαίου ατυχήματος, όταν κάτοικοι έσπευσαν να συγκεντρώσουν ποσότητες από τα καύσιμα που είχαν χυθεί.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα 200 χιλιόμετρα από την πόλη Μορογκόρο, στα ανατολικά τμήματα της αφρικανικής χώρας.

Μεγάλη έκρηξη στο κέντρο πόλης! Φόβοι για δεκάδες νεκρούς!

Ο οδηγός του βυτιοφόρου προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο.

Το βαρύ όχημα εξετράπη της πορείας του και αναποδογύρισε. Στο σημείο έσπευσαν δεκάδες περίοικοι, προκειμένου να μαζέψουν ποσότητες από τα καύσιμα που είχαν χυθεί.

Λίγο αργότερα, όμως, πραγματοποιήθηκε έκρηξη, με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 60 ατόμων.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στο Κάιρο: 17 νεκροί από έκρηξη στο κέντρο της πόλης!

Δεκαεπτά άνθρωποι έπεσαν νεκροί και άλλοι 32 τραυματίστηκαν σε έκρηξη μπροστά στο αιγυπτιακό Εθνικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, στο κέντρο του Καΐρου, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου σήμερα.

Όχημα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην παραλιακή οδό του Καΐρου συγκρούστηκε με άλλα τρία αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου.

17 νεκροί από έκρηξη στο κέντρο της πόλης!

Η αιγυπτιακή εισαγγελία διενεργεί έρευνα για το πολύνεκρο τροχαίο, δήλωσαν πηγές στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, πάντως δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη δήλωση που να αφήνει να εννοηθεί ότι επρόκειτο για επίθεση και όχι για δυστύχημα.

Αρκετοί ασθενείς χρειάστηκε να απομακρυνθούν από το Ινστιτούτο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ