Προσπαθούσαν να την ξυπνήσουν… αλλά «έσβησε» για πάντα! 13χρονο κοριτσάκι πέθανε στον ύπνο της!

Θρήνος στην πόλη!

Προσπαθούσαν να την ξυπνήσουν… αλλά «έσβησε» για πάντα! 13χρονο κοριτσάκι πέθανε στον ύπνο της!

Προσπαθούσαν να την ξυπνήσουν… αλλά «έσβησε» για πάντα η άτυχη 13χρονη! Τι συνέβη με το κοριτσάκι και πέθανε στον ύπνο της!

Πιο συγκεκριμένα, μαύρο ήταν το πρωινό της Δευτέρας (09.09.2019) για την οικογένεια του λοχία και σταθμάρχη της περιοχής Τροόδους στην Κύπρο. Κι αυτό γιατί η κορούλα του, μόλις 13 ετών πέθανε την ώρα που κοιμόταν.

Το 13χρονο κορίτσι βρήκε η θεία της η οποία προσπάθησε να την ξυπνήσει για να πάει στο σχολείο της. Μάταια όμως. Το κοριτσάκι ήταν ήδη στην γειτονιά των αγγέλων, στη ζεστή αγκαλιά της αγαπημένης της μητέρας, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια.

Η απόλυτη φρίκη στην Ελλάδα! Γιαγιά τεμάχισε και έβρασε το νόθο παιδί της κόρης της!

Αμέσως ενημερώθηκε ο τραγικός πατέρας, ο οποίος έσπευσε στο σπίτι και προσπάθησε να την επαναφέρει στη ζωή. Και όταν δεν τα κατάφερε την πήρε αγκαλιά την έβαλε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε για το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στα μισά της διαδρομής συναντήθηκε με το ασθενοφόρο και παρέδωσε το παιδί στο πλήρωμα, όπου για σαράντα και πλέον λεπτά έκαναν ότι ήταν δυνατό για να επαναφέρουν το κοριτσάκι στη ζωή, χωρίς ωστόσο, αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι ο τραγικός πατέρας, στις 14 Ιουλίου και ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και έτρωγε σε εστιατόριο στο Όμοδος, έσωσε από πνιγμό 7χρονο κοριτσάκι. Μόλις άκουσε τις εκκλήσεις βοηθείας προσέτρεξε και προέβη σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες με αποτέλεσμα το παιδάκι να αρχίσει να αναπνέει και πάλι κανονικά.

πηγή: cytoday.eu

Φριχτός θάνατος! Αντλία πισίνας ρούφηξε 12χρονη!

Φριχτό θάνατο βρήκε ένα 12χρονο κορίτσι από τη Ρωσία ενώ κολυμπούσε σε πισίνα ξενοδοχείου στο Μπόντρουμ της Τουρκίας, όταν την ρούφηξε η αντλία.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», το άτυχο κορίτσι είναι η Αλίσα Αντάμοβα, που ενώ κολυμπούσε στην πισίνα, έμεινε 15 λεπτά κάτω από το νερό, καθώς μπλέχτηκε στον μηχανισμό κυκλοφορίας και φιλτραρίσματος της πισίνας.

Το κορίτσι ανασύρθηκε με ένα κομμάτι της αντλίας κολλημένο στο μπράτσο του. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά 11 μέρες αργότερα η άτυχη 12χρονη εξέπνευσε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το χέρι της Αλίσα μπλέχτηκε στον μηχανισμό της πισίνας κάτω από το νερό. H αντλία τη «ρούφηξε» κατά τέτοιο τρόπο που παγιδεύτηκε και δεν μπορούσε να βγει στην επιφάνεια για να αναπνεύσει. Τουρίστες και ο πατέρας της προσπάθησαν να την απελευθερώσουν, αλλά η μικρή παρέμεινε αρκετά λεπτά κάτω από το νερό.

Βάφτηκε με αίμα το παιχνίδι στην πισίνα! Κοριτσάκι 8 ετών πνίγηκε γιατί....

Οι αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι το προσωπικό του δημοφιλούς ξενοδοχείου Sunhill στο Μπόντρουμ, δεν κατάφεραν να κλείσουν άμεσα την ισχυρή αντλία «γιατί δεν μπορούσαν να βρουν τον διακόπτη».

Η Ρωσία απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων. Όπως αναφέρεται η 12χρονη ήταν καλή κολυμβήτρια, όμως όταν βρέθηκε στο νερό χρησιμοποιώντας την τσουλήθρα, το χέρι της κόλλησε στην αντλία. Στην πισίνα δεν υπήρχε ναυαγοσώστης.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στη Σάμο: Νεκρή σε πισίνα 43χρονη!

Μια τραγωδία έχει προκαλέσει σοκ στην Σάμο. Νεκρή βρέθηκε σε πισίνα 43χρονη τουρίστρια το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο της.

Η άτυχη γυναίκα, με καταγωγή από τη Φινλανδία, εντοπίστηκε να επιπλέει στην πισίνα του ξενοδοχείου που διέμενε λίγο μετά τις 21:00 , σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες δεν στάθηκε δυνατό να την επαναφέρουν στη ζωή, παρά τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο.

Νεκρή σε πισίνα 43χρονη

Φως στα αίτια θανάτου της αναμένεται να ρίξει η νεκροψία. Για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ανθρώπους που είχαν έρθει σε επαφή με την άτυχη γυναίκα, την ημέρα του θανάτου της. Προς το παρόν, δεν έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές ή συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι είναι ο τέταρτος θάνατος σε πισίνα στην Ελλάδα μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, μετά τις δύο αδελφές από τη Γαλλία, 16 και 19 ετών αντίστοιχα, στη Ρόδο, και το 8χρονο κορίτσι από το Ισραήλ που πνίγηκε στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη! Βούτηξε στη θάλασσα και την έβγαλαν νεκρή από μέσα!

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη! Βούτηξε στη θάλασσα μια γυναίκα και την έβγαλαν νεκρή από μέσα!

Μια τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη όταν μια γυναίκα έχασε την ζωή της μέσα στην θάλασσα!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό κανάλι, η 69χρονη γυναίκα βρέθηκε σε παραλία κοντά στη Μάκρη της Αλεξανδρούπολης και βούτηξε κανονικά στο νερό χωρίς να αισθάνεται κάποια αδιαθεσία.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, άλλα άτομα που βρίσκονταν στην παραλία ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές, ενώ η γυναίκα ήταν ήδη αναίσθητη. Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά για τη ζωή της.

Σοκ στην Πάτρα! Στην εντατική 3χρονο που υπέστη ηλεκτροπληξία!

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακολούθησε νεκροψία-νεκροτομή και όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα δεν έχασε τη ζωή της από πνιγμό αλλά έπαθε ανακοπή μέσα στη θάλασσα. Στο σημείο έσπευσαν και στελέχη του Λιμενικού, το οποίο διεξάγει και την σχετική προανάκριση.

Πηγή: athensmagazine.gr