Θρήνος! Πέθανε ο Αλέξης Λαμπίρης!

Πολύ δύσκολες ώρες!

Θρήνος! Πέθανε ο Αλέξης Λαμπίρης!

Θρήνος έχει ξεσπάσει με την είδηση ότι πέθανε ο Αλέξης Λαμπίρης!

Το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Λαμπίρης άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ κολυμπούσε στην παραλία της Σαρακίνας Νο8 στη Σπιάντζα Πύργου.

Θρήνος! Πέθανε 31χρονος ποδοσφαιριστής!

Από λουόμενους ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από τους γιατρούς.

Πηγή: ilialive.gr

Θρήνος: Πέθανε ο Ρόμπερτ Φρανκ!

Θρήνος με τον θάνατο του Ρόμπερτ Φρανκ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 94 ετών!

Ο Αμερικανός, ελβετικής καταγωγής, φωτογράφος Ρόμπερτ Φρανκ, μεγάλη φυσιογνωμία του χώρου, απεβίωσε την Τρίτη σε ηλικία 94 ετών στον Καναδά, ανέφεραν οι New York Times, επικαλούμενοι τον Νεοϋρκέζο γκαλερίστα του, Πίτερ ΜακΓκίλ.

Ο Ρόμπερτ Φρανκ έγινε διάσημος με το άλμπουμ «Οι Αμερικανοί» (Les Americains) που κυκλοφόρησε στη Γαλλία το 1958 και στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1959, ένα βιβλίο με ασπρόμαυρες φωτογραφίες που είχε τραβήξει στα ταξίδια του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα αληθινό μανιφέστο εναντίον τις παράδοσης που επρόκειτο να έχει βαθιά επίδραση στις επόμενες γενιές.

Σύμφωνα με τη νεοϋρκέζικη εφημερίδα, ο θάνατός του επήλθε στο Ινβερνές, στη Νέα Σκωτία.

Πολλοί φωτογράφοι απέτισαν αμέσως φόρο τιμής σε έναν ομότεχνο που επηρέασε εις βάθος τη ματιά τους.

«Αναπαύσου εν ειρήνη, αμερικανική μεγαλοφυΐα», έγραψε ο Τζέρι Σαλτς, κριτικός του περιοδικού New York και υποψήφιος για το βραβείο Pulitzer κριτικής. Κυκλοφόρησε το ‘Les Americains’ το 1958. Άλλαξε τον κόσμο».

Δημήτρης Σταρόβας: Ξέσπασε σε κλάματα επί σκηνής για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! (Βίντεο)

Πολλοί ανακαλούν μια φράση του συγγραφέα Τζακ Κέρουακ, ο οποίος είχε γράψει τον πρόλογο των «Αμερικανών».

«Με τη μικρή φωτογραφική μηχανή του, την οποία σηκώνει και χειρίζεται με το ένα χέρι, έβγαλε μια εικόνα της Αμερικής σαν μελαγχολικό ποίημα, καταλαμβάνοντας τη θέση του ανάμεσα στους τραγικούς ποιητές αυτού του κόσμου», είχε γράψει ο συγγραφέας του «Στο δρόμο».

«Οι Αμερικανοί» εγγράφονται στο ρεύμα της γενιάς Μπιτ, ενός λογοτεχνικού και καλλιτεχνικού κινήματος, όπου το ένστικτο υπερισχύει των θεμελίων και των τεχνικών της φωτοειδησεογραφίας, όπου οι φωτογραφίες είναι σαν χτυπημένες και όχι πλέον καδραρισμένες.

Το έργο του χαρακτηρίζεται αποκαρδιωτικό κα ανατρεπτικό, αποκαλύπτοντας τη σκοτεινή πλευρά του «αμερικανικού ονείρου»: τη φτώχεια, τον φυλετικό διαχωρισμό, τις ανισότητες και τη μοναξιά.

«Βόμβα» στο παλάτι! Ο πρίγκιπας πέθανε πάνω σε όργιο με ναρκωτικά και «συνοδούς»!

«Βόμβα» έσκασε στο παλάτι, μετά την είδηση ότι ο πρίγκιπας πέθανε πάνω σε όργιο με ναρκωτικά και «συνοδούς»!

Ήταν 2 Ιουλίου 2019, όταν ο Άραβας πρίγκιπας Σέικ Χαλίντ Μπιν Σουλτάν Αλ Κάσιμι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λονδίνο μετά από ένα φημολογούμενο όργιο με συνοδεία ναρκωτικών.

Το σώμα του 39χρονου πρίγκιπα βρέθηκε στο ρετιρέ του στο Knightsbridge από το προσωπικό του σπιτιού και το ασθενοφόρο που τον παρέλαβε κάλεσε υποχρεωτικά την αστυνομία αφού βρήκε ποσότητα ναρκωτικών.

Συναγερμός στο Μπάκιγχαμ! Τροχαίο σοκ για Ουίλιαμ και Μίντλετον!

Μάλιστα μια πηγή που θέλησε να παραμείνει ανώνυμη δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι: «…υπήρξε ένα πάρτι όπου επισκέπτες έπαιρναν ναρκωτικά και έκαναν σeξ…υπάρχει η υποψία ότι ο Σέιχ Χαλίντ μπορεί να πέθανε ξαφνικά ως αποτέλεσμα της λήψης ναρκωτικών».

Ο πατέρας του Σέιχ Χαλίντ είναι ο κυβερνήτης της πλούσιας σε πετρέλαιο Σάργια, της τρίτης μεγαλύτερης πόλης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο μεγαλύτερος αδερφός του Σέιχ Χαλίντ βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης το 1999 σε ηλικία 24 ετών.

«Βόμβα» στο παλάτι! Ο πρίγκιπας πέθανε πάνω σε όργιο με ναρκωτικά και «συνοδούς»!

Η Βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία ερεύνησε το θάνατο του Σέιχ Χαλίντ καθώς οι συνθήκες του αιφνίδιου θανάτου του ήταν ασαφείς.

Μάλιστα η εγκληματολογική εξέταση δεν φαίνεται να είναι καθοριστική, σύμφωνα με το BBC, με τις βρετανικές αρχές να περιγράφουν τον θάνατο του ως «μυστηριώδη» κάτι που συμπίπτει με την κυκλοφορία αναφορών για υπερβολική δόσης ναρκωτικών που προκάλεσαν το θάνατό του χωρίς αυτή η εκδοχή να υιοθετείται επίσημα.

Ακόμα και ως σήμερα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του παρότι όπως υποστηρίζεται από φήμες τα συγκεκριμένα πάρτι ήταν συνήθεια για τον νεαρό πρίγκιπα